davidut5 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 cine stie tensiunile la darclee s641 la mufa de alimentare , radioul este fara punte redresoare, are doar o dioda, si mufa de alimentare are 5 pini , eu am 6-7v iesire direct din traf si una de 315v , una de 305v, si una de 270-280v. Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Salut, Cred ca tensiunile mentionate au fost masurate avand conectorul de alimentare scos de pe placa . Iata tensiunile cu acesta conectat pe placa , volumul la minim,aparatul echipat cu puntea cu seleniu , numaratoarea incepand de la marginea din spate a sasiului : pin 1 - filament pin 2 - masa pin 3 - 190 V pin 4 - 240 V pin 5 - 285 VAceste tensiuni pot diferi din cauza uzurii tuburilor electronice, starea condensatoarelor electrolitice si tensiunii de retea . Daca redresarea se face cu o dioda , aceste tensiuni sunt mai mici si brumul se aude mai puternic.Cu tot respectul , atata s-a intrebat, atata am raspuns. Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 cu al doilea aparat ce faci? nu il vinzi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum