Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare radio pe tuburi

Vizitator ovi_vl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

7

• Kosmin

3

• Blind

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Conform cartii de scheme, Darclee 1...4 se termina cu EL84. Ce-i drept, schema este de S-641 A3. A2 nu am gasit.

Link spre comentariu

Conform cartii de scheme, Darclee 1...4 se termina cu EL84. Ce-i drept, schema este de S-641 A3. A2 nu am gasit.

asa e cum zice yo9hrb, si eu am cautat si nu am gasit la A2

esti sigur ca e darclee si nu altceva?

Link spre comentariu
Vizitator doru28cl

Posted Image

NU MAI POSTA ACEEASI POZA DE MAI MULTE ORI !!!!!

a si apropo cam are dreptate Zal, ori le arhivai ori puteai sa pui poze cu rezolutie mai mica..

Link spre comentariu

Decat sa le arhivezi, mai bine le dai un resize la 800x600 (sau 600x800) si comprimare la 85% calitate jpeg. Foloseste irfan view pentru asta (sau ce alt soft preferi). Asta e mic, gratis si usor de folosit. (ctrl+r->resize, ctrl+s - salvare ca jpg 85%. Sa bifezi disable color subsampling daca ti la calitatea culorilor din poza)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Varianta asta de Darclee 4 A2 nu este tiparita in cartea Scheme de radioreceptoare vol.1 dar pana la ECL86 poti folosi schema de Darclee 4.Diferentele nu sunt mari fata de finalul audio cu EL84, daca scoti schema si iei valorile de pe componente n-ar trebui sa fie o problema sal reconditionezi.Oricum, condensatorii electrolitici si cei de culoare maro trebuie schimbati.Daca totusi nu reusesti, da un semn si o sa postez schema cu final pe ECL82 de la alt aparat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări