Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 salutare :smt006 am la casa 2 bucati de radio uri vechi pe lampi care par a fi in regula (nu le lipsesc piese) As vrea sa reconditionez impreuna cu tata(electronist) macar 1 ... problema e ca nu stim ce model sunt si nu avem nici o schema. Daca detine cineva schema sau orice informatii despre respectivul aparat il rog frumos :smt003 sa posteze aici. Al doilea aparat e identic, cu exceptia pickup ului care este inferior celui din poza...lucrat tot dintr un plastic alb. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Pe capacul de carton din spate trebuie sa scrie modelul, precum si schema bloc cu tipurile de tuburi folosite.Daca nu, ce tuburi foloseste ? Link spre comentariu
blackthorium Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Vezi daca se potriveste schema asta Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 din pacate nu mai am capacele de carton din spate....multumesc pentru schema! O sa verific zilele astea. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Ai o eticheta de aluminiu nituita pe sasiu, ce scrie pe ea? Si ar trebui ca pe geamul scalei sa scrie modelul. Ca lucratura e din ultimele serii cu lampi, anii 70 si ceva. Difuzoarele sint originale? Par sa fie de televizor, cu scut metalic pe magnet, din anii 80 si ceva. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Este un receptor Darclee.Ai schema atasata. Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Difuzoarele sint originale? Par sa fie de televizor, cu scut metalic pe magnet, din anii 80 si ceva. da cred ca difuzoarele sunt originale ... inca mai au vopseaua aia rosie pe suruburi Este un receptor Darclee.Ai schema atasata. Ai dreptate. Multumesc mult! Link spre comentariu
norad Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 Ce impedanta au difuzoarele ?Am si eu un radio Darclee la care sunt duse difuzoarele si n-am idee cu ce sa le inlocuiesc. Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 din moment ce acolo in schema e prezent un traf de iesire ma gandesc ca e posibil sa fie 4 sau 8 ohmi..... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 In pagina cu textul de prezentare explica si ce difuzoare se folosesc. :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Inlocuieste-le cu difuzoare de TV-uri A/N romanesti gen snagov-sirius, de 3W 8ohmi (va trebui sa modifici putin traful de iesire, insa nu neaparat....cred). Le gasesti in targ sau la magazine de piese unde se vand si componente din dezmembrari tv-uri. Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 In pagina cu textul de prezentare explica si ce difuzoare se folosesc. :smt006da asa e, imi cer scuze, nu citisem - zice clar 4 ohmi 3Wdaca nu va gasi deloc dif pe 4ohmi merge (daca mai are loc in fereastra) sa dubleze nr de spire al secundarului pt 8 ohmi Link spre comentariu
Vizitator doru28cl Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Are cineva schema de la un darclee 4, are ECL 86 in final. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Urmeaza si schema, mai trebuie sa o scanez inca odata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum