Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare radio pe tuburi

Vizitator ovi_vl

Postări Recomandate

Vizitator ovi_vl

salutare :smt006 am la casa 2 bucati de radio uri vechi pe lampi care par a fi in regula (nu le lipsesc piese) As vrea sa reconditionez impreuna cu tata(electronist) macar 1 ... problema e ca nu stim ce model sunt si nu avem nici o schema. Daca detine cineva schema sau orice informatii despre respectivul aparat il rog frumos :smt003 sa posteze aici. Al doilea aparat e identic, cu exceptia pickup ului care este inferior celui din poza...lucrat tot dintr un plastic alb.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

7

• Kosmin

3

• Blind

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Ai o eticheta de aluminiu nituita pe sasiu, ce scrie pe ea? Si ar trebui ca pe geamul scalei sa scrie modelul. Ca lucratura e din ultimele serii cu lampi, anii 70 si ceva. Difuzoarele sint originale? Par sa fie de televizor, cu scut metalic pe magnet, din anii 80 si ceva.

Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

Difuzoarele sint originale? Par sa fie de televizor, cu scut metalic pe magnet, din anii 80 si ceva.

da cred ca difuzoarele sunt originale ... inca mai au vopseaua aia rosie pe suruburi

Este un receptor Darclee.Ai schema atasata.

Ai dreptate. Multumesc mult!
Link spre comentariu

Inlocuieste-le cu difuzoare de TV-uri A/N romanesti gen snagov-sirius, de 3W 8ohmi (va trebui sa modifici putin traful de iesire, insa nu neaparat....cred). Le gasesti in targ sau la magazine de piese unde se vand si componente din dezmembrari tv-uri.

Link spre comentariu

In pagina cu textul de prezentare explica si ce difuzoare se folosesc. :smt006

da asa e, imi cer scuze, nu citisem - zice clar 4 ohmi 3Wdaca nu va gasi deloc dif pe 4ohmi merge (daca mai are loc in fereastra) sa dubleze nr de spire al secundarului pt 8 ohmi
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări