Marian Iftode Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Buna ziua!Am un model de telefon Nokia6230i primit de la un prieten care si-a cumparat alt telefon mai performant si pe acesta a vrut sa-l arunce.Mentionez faptul ca telefonul a functionat in momentul cand eu l-am luat de la el,dar dupa ce a functionat o perioada buna de timp,avandu-l la munca in buzunar am transpirat in timp ce lucrase msi apoi nu mi-a mai aratat nimic de atunci.Am demontat display-ul l-am uscat dar tot nu arata nimic.Ce ma sfatuiti sa fac sau cum pot sa-l repar ca atelierele service nu mai au displeye pentru aceste modele de telefon pentru ca fac parte din generatia veche de telefoane si nu se mai gasesc.Va multumesc foarte mult! Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Trebuie verificată bine mufa ce cuplează display-ul cu placa, acolo e cel puţin un contact oxidat.Folosiţi o lupă puternică şi verificaţi mufele, şi cea de pe display şi cea de pe placă, curăţaţi-le cu o periuţă de dinţi şi alcool pur sau spray de contact. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 (editat) Gasiti la 50 de lei altul sh. si daca aveti noroc si merge il purtati, daca nu ii luati display-ul. Editat August 4, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Am eu Display Link spre comentariu
Marian Iftode Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 D-le Florin,ideea dvs imi place si as dori de la dvs display-ul,dar expedierea o vreau in data de 15 a lunii august cu expedierea prin posta sau curier la primirea coletului,deoarece alta modalitate nu exista.Ce ziceti?Batem palma?Multumesc mult pentru ajutor Validae,iti voi urma sfatul si ma voi ocupa de problema imediat.O zi buna! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Lasa adresa pe PM si vil trimit gratuit dar nu stiu cam pe cind o sa va anunt eu Link spre comentariu
Marian Iftode Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 D-le Florin.Adresa mea este:MARIAN IFTODE Str:PORTULUI Nr 6 Loc MURIGHIOL Jud TULCEA Cod Postal 827150. Va multumesc foarte mult! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Salut colegu scuze pentru intirziere nam avut timp.Sa stii ca astazi am pus coletul la posta cu Display-ul el este functional 100% este probat sal folosesti sanatos Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Ati primit display-ul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Ati primit display-ul? Link spre comentariu
Marian Iftode Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Am primit display-ul inca la inceputul lunii Septembrie d-le Florin si e functional. Va multumesc din suflet,dar imi cer scuze de intarzierea raspunsului deoarece nu ma puteam autentifica pe site pentru a va putea raspunde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum