validae Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Controllerul nu se corupe chiar așa ușor, de cele mai multe ori cauzele sunt perifericele și nu placa de comandă. Din ce spune colegul, eu zic că primul suspect e tot motorul, dacă el nu e în regulă, mașina nu mai continuă programul. Link spre comentariu
Vizitator vili popa Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Dupa comanda PLAY pasii ar fi urmatori : modulul electronic blocheaza lacatul dupa care verifica motorul o tura sau doua parca apoi rezistenta si pompa dupa care incepe procesul de incarcare respectiv spalare daca totul e OK. In caz contrar afiseaza eroare. Sfatul meu: inlocuit lacatul cu altul garantat, daca nu se schimba nimic demontat modulul electronic si spalat cu alcool, dupa care cu un spray Kontact pulverizar pe tot ce inseamna mufe contacte. Daca nici de aceasta data nu se obtin rezultate favorabile ramane problema cu softul. Bafta E bine de verificat motorul, sau mai simplu daca e posibil probat cu un alt motor, numai ca eu consider ca prntru orice defectiune la motor ar trebui sa afiseze eroare f-06 f-07 la whirlpool Link spre comentariu
Vizitator vili popa Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Oare triacul(c.i.) care alimenteaza lacatu din placa electronical e bun? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum