Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ciudatenie Whirlpool

nelutuPO

Postări Recomandate

Controllerul nu se corupe chiar așa ușor, de cele mai multe ori cauzele sunt perifericele și nu placa de comandă. Din ce spune colegul, eu zic că primul suspect e tot motorul, dacă el nu e în regulă, mașina nu mai continuă programul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

6

• validae

3

• Marius84

3

• ruscanusorin

2

Top autori în acest subiect

Vizitator vili popa

Dupa comanda PLAY pasii ar fi urmatori : modulul electronic blocheaza lacatul dupa care verifica motorul o tura sau doua parca apoi rezistenta si pompa dupa care incepe procesul de incarcare respectiv spalare daca totul e OK. In caz contrar  afiseaza eroare. Sfatul meu: inlocuit lacatul cu altul garantat, daca nu se schimba nimic demontat modulul electronic si spalat cu alcool, dupa care cu un spray Kontact pulverizar pe tot ce inseamna mufe contacte. Daca nici de aceasta data nu se obtin rezultate favorabile ramane problema cu softul. Bafta

E bine de verificat motorul, sau mai simplu daca e posibil probat cu un alt motor, numai ca eu consider ca prntru orice defectiune la motor ar trebui sa afiseze eroare f-06 f-07 la whirlpool

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări