Darius_Tm Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 (editat) maryuss2011 Asa am conectat sistemul la placa de baza msi h81m-p32 dar la cea care are 5.1 onboard msi k9vgm-v am conectat cum trebuie la placa de baza mufa jack , am bifat ca ce am conectat este centru si subwoofer iar la amplificator am legat la grupul de mufe rca 5.1/AC3 INPUT - rosu la SW IN si alb la CEN . Daca in programul realtek testez difuzoarele si apas pe subwoofer se aude bass dar si acel sunet inalt din subwoofer. Editat August 4, 2016 de Darius_Tm Link spre comentariu
sesebe Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Daca vrei sa nu se mai auda vocea in subwoofer trebuie sa pui un filtru pt ca statia nu are. Ai cel putin doua variante sau trei variante: filtru pasiv de putere intre iesirea statiei si difuzor (de obicei se baga direct in boxa - este scump si nu se utilizeaza asa cind ai amplificator separat de SW filtru pasiv la intrarea in amplificatorul de SW - cea mai ieftina varianta dar are atenuare mare si panta mica, necesita interventie in amplificator. filtru activ la intrarea in amplificatorul de SW - Utilizata aproape in exclusivitate este cea mai buna varianta si la fel necesita interventia in amplificator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum