Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voce in subwoofer

Darius_Tm

Postări Recomandate

maryuss2011

Asa am conectat sistemul la placa de baza msi h81m-p32 dar la cea care are 5.1 onboard msi k9vgm-v am conectat cum trebuie la placa de baza mufa jack , am bifat ca ce am conectat este centru si  subwoofer iar la amplificator  am legat la grupul de mufe rca 5.1/AC3 INPUT - rosu la SW IN si alb la CEN . Daca in programul realtek testez difuzoarele si  apas pe subwoofer se aude bass dar si acel sunet inalt din subwoofer.

Editat de Darius_Tm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

7

• Darius_Tm

7

• puriu

2

• maryuss2011

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca vrei sa nu se mai auda vocea in subwoofer trebuie sa pui un filtru pt ca statia nu are.

Ai cel putin doua variante sau trei variante: 

filtru pasiv de putere intre iesirea statiei si difuzor (de obicei se baga direct in boxa - este scump si nu se utilizeaza asa cind ai amplificator separat de SW

filtru pasiv la intrarea in amplificatorul de SW - cea mai ieftina varianta dar are atenuare mare si panta mica, necesita interventie in amplificator.

filtru activ la intrarea in amplificatorul de SW - Utilizata aproape in exclusivitate este cea mai buna varianta  si la fel necesita interventia in amplificator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări