mihaighe Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 poate doar sa folosesti diodele de putere si cam atat. Nu se pot folosi pentru ca nu ai protectie si la electrod lipit se ard si nu rezista nici terminalele lor . Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Am un migmag complet,cu traf,si am toata electronica dintr-un invertor de sudura pentru electrod invelit,doar ca,migmagul cu traf e foarte pretentios la tensiunea de alimentare,pe cand invertorul merge si cand tensiunea e mai mica,gen 195v. Doar ca am cam inteles ca difera mult sursa pentru migmag(sursa de tensiune constanta) si cea pentru mma (sursa de curent constant) si e cam greu sa impagi migmagul cu o sursa de curent constant... Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 A, deci tu vrei sa modifici invertorul sa mearga si Mig/Mag, greu, in teorie se cere tensiune constanta dar sant multe de modificat, nici nu-ti pot spune precis ce. Oricum bucla de citire a curentului trebuie anulata si de aici incep problemele.... Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 ma gandeam eu ca nu poate fi simplu,,,atunci cred ca o sa las ideea asta deoparte ) Va multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum