Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 am construit si eu un ipa 800 si la putere mica am putin brum in driver dar la putere mai mare nu se aude o sugestie va rog!multumesc Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Posteaza o imagine amplificatorul ca sa-ti spun exact care e problema.Brum e foarte probabil sa fie de la partea de preamplificare a montajului. Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 probabil ai vreo bucla de masa verifica inca o data amplificatorul :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 cablajul de la acest amplificator este de la vasile si piesele majoritatea de la el eu doar leam montat (este ipa 800),amplificatorul nu are preamplificator brumul este din placa sau din sursa de alimentare cred io Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 fai totusi o poza per asamblu sa vedem ce greseli ai acolo Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 totu este in regula nu cred ca am avut ce sa gresesc pt ca amplifu functioneza perfect doar ca in driver la putere mica are un mic bazait Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 din ce iei semnalul :yawinkle: daca din calculator se ar putea sa fie placa de sunet de vina Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 problema nu cred ca este de la semnal pt ca daca iau semnalu din cd player bazaitul se aude dar nu asa tare dar din comp se aude putin mai tare ii si normal parerea mea pt ca placa nui nush tu ce ii 7.1 normala Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 1. care este curentul de mers in gol care l-ai reglat ?2. ce tip constructiv de amplificator folosesti ?3. care este forma constructiva a transformatorului utilizat la alim lui IPA800 (cu tole E+I, 2U, toroidal) ?4. care este lungimea cablului ecranat utilizat pe intrare ?Chiar nu vrei sa ne arati montajul pe care l-ai facut ? Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 s-a strecurat o greseala la poz 2, rog stafforum sa stearga poz respectiva ca la mine imi da o eroare, adica nu imi da voie sa fac modificarea, inclusiv va rog sa stergeti ultimul post al meu Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 transformatorul este E+I si are aprox 3000Va poi cablu la intrere are cam un metru pt ca acuma am facut ampu si acest cablu este doar de proba dar este ecranat curentul de mers in gol este aprox 10mv Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Pai ceea ce zici tu ca e brum e tocmai zgomotul sursei de alimentare. Cine te-a pus sa alim montajul cu un traf de 3000VA ? :weedman: :weedman: :weedman: La ce tens continua alim IPA800 ? Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 chiar nu inteleg ce are puterea trafului si tensiunea de alimentare cu brumul traful poate fi si de 5 kw Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 io doar specificam de cat ii trafu nu am zis io ca brumu ii din cauza puteri trafuluialimentarea este de +-92 in sarcinafiltrajul este facut cu 15000de micro pe fiecare ramura si 2 punti de 35 de amperi Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 in primu rand puterea trafului nu are nici o legatura cu brumuce boxe folosesti? brumul ce il auzi la putere mica in driver poate fi din cauza filtrului din boxa ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum