Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet distorsionat pe un canal radiocd auto

Vizitator LunguTraian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• validae

2

• Marin Maria

2

• neluelectron

1

Top autori în acest subiect

Vizitator LunguTraian

Marin maria, asa mi sa parut si mie, ideea e ca acum functioneaza normal.GeorgeTV , nu dau sfaturi nimanui in domeniul electronicii pentru ca nu ma pricep in acest domeniu. De aceea am si deschis acest topic. Daca ma pricepeam imi deschideam un service si nu mai ceream ajutorul.Relav, nu am ce poza sa pun ca nu am legat nimic. Nici nu leg pana nu suny convins ca nu stric nimic pe acolo. Cu acest subwoofer chiar ajung la un electrician autorizat sau la un service pentru a nu arde vreo piesa de pe acolo tinand cont ca sunt 2 tensiuni( de 12v si de 10v).

Link spre comentariu

Să fim serioși:"Am pus firele care duc la difuzor de pe canalul problematic pentru o secundă în scurt si a dispărut problema" :rade:Mai pune matale firele difuzorului în scurt,și dă-l la maxim,să vezi atunci cum pușcă finalul :rade: ...și atunci :mortAsta cu firele-n scurt e "lucrare" de Dorel electronist model :rade:

Link spre comentariu
Vizitator LunguTraian

Va multumesc pentru sustinere. Sunteti niste domni. In afara de cativa care chiar si.au dat interesul restul sunteti pusi pe glume. Eu v.am explicat ce am facut. Cine vrea sa creada sa creada. Cine nu, apucati.va de stand up comedy ca aveti talent. Ziua buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări