dan cod Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Foarte curios.Cat despre subwooferul ala nu ai cum sa il legi la masina. Link spre comentariu
Vizitator LunguTraian Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Marin maria, asa mi sa parut si mie, ideea e ca acum functioneaza normal.GeorgeTV , nu dau sfaturi nimanui in domeniul electronicii pentru ca nu ma pricep in acest domeniu. De aceea am si deschis acest topic. Daca ma pricepeam imi deschideam un service si nu mai ceream ajutorul.Relav, nu am ce poza sa pun ca nu am legat nimic. Nici nu leg pana nu suny convins ca nu stric nimic pe acolo. Cu acest subwoofer chiar ajung la un electrician autorizat sau la un service pentru a nu arde vreo piesa de pe acolo tinand cont ca sunt 2 tensiuni( de 12v si de 10v). Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Nu ai cum sa il faci sa mearga pe masina asculta ce iti spun.Sau daca il faci va costa de nu merita. Link spre comentariu
Vizitator LunguTraian Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Am inteles. Multumesc frumos. Link spre comentariu
adydep Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Să fim serioși:"Am pus firele care duc la difuzor de pe canalul problematic pentru o secundă în scurt si a dispărut problema" :rade:Mai pune matale firele difuzorului în scurt,și dă-l la maxim,să vezi atunci cum pușcă finalul ...și atunci :mortAsta cu firele-n scurt e "lucrare" de Dorel electronist model Link spre comentariu
Marin Maria Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Operatia reusita si pacientul mort,sau frectie la piciorul de lemn, Link spre comentariu
Vizitator LunguTraian Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Va multumesc pentru sustinere. Sunteti niste domni. In afara de cativa care chiar si.au dat interesul restul sunteti pusi pe glume. Eu v.am explicat ce am facut. Cine vrea sa creada sa creada. Cine nu, apucati.va de stand up comedy ca aveti talent. Ziua buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum