Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pt. incinta inchisa cu un volum interior de 80l ce sa aleg ?

Alexxx

Postări Recomandate

PAL de 18mm sau sa caut de 25mm?Prinderea sa o fac : suruburi tip "erixon" + aracet sau cep-uri + aracet?Material fonoabsorbant ce imi recomandati: melana simpla sau exista ceva mai bun?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alexxx

4

• radue

2

• zal

2

• Extrem

1

Top autori în acest subiect

Pal de 18 mm, holtzsuruburi, aracet si melana simpla pe interior. ( Te complici mai mult cu celelalte tipuri de prindere, dar daca ai rabdare poti sa incerci ce modalitate vrei ).Merge si cu amterial de 25 mm, dar o sa iasa foarte grea. Acum depinde si cum si unde o sa o folosesti. Daca nu o sa o muti prin camera poti sa o faci si cu material de 30 mm.In principiu tot ce este textil ( gen lana, melana etc ) este bun ca si material fonoabsorbant.Daca folosesti aracet normal sa lasi cam o zi la uscat. Daca folosesti aracet "profesional" lasa cat scrie pe cutie ( gen Moment, Bizon etc )

Link spre comentariu

nu prea conteaza greutatea oricum nu cred k ajung la 50Kg /buc important e sa se auda bine si sa nu vibreze incinta.maine ma duc sa comand PAl-u si daca fac rost de camera digitala am sa pun poze ce si cum fac poate pe unii ii inspira

Link spre comentariu

La o incinta de woofwer facuta de mine am pus holzsuruburi la fiecare 4 cm + aracet (pe cutie scria ca e special pt. PAL si era ceva mai vascos) si pot spune ca incinta park e de piatra succes la proiect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări