Alexxx Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 PAL de 18mm sau sa caut de 25mm?Prinderea sa o fac : suruburi tip "erixon" + aracet sau cep-uri + aracet?Material fonoabsorbant ce imi recomandati: melana simpla sau exista ceva mai bun? Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Tot ce ai precizat mai sus poate fi folosit, toate variantele sunt bune. Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Pal de 18 mm, holtzsuruburi, aracet si melana simpla pe interior. ( Te complici mai mult cu celelalte tipuri de prindere, dar daca ai rabdare poti sa incerci ce modalitate vrei ).Merge si cu amterial de 25 mm, dar o sa iasa foarte grea. Acum depinde si cum si unde o sa o folosesti. Daca nu o sa o muti prin camera poti sa o faci si cu material de 30 mm.In principiu tot ce este textil ( gen lana, melana etc ) este bun ca si material fonoabsorbant.Daca folosesti aracet normal sa lasi cam o zi la uscat. Daca folosesti aracet "profesional" lasa cat scrie pe cutie ( gen Moment, Bizon etc ) Link spre comentariu
Alexxx Postat Aprilie 11, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2007 le fac pt. casa adik nu ies cu ele din apartament si nici nu le plimb de colo colo decat la cate un chef ceva :drinkers: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Atunci poti sa le faci din material cat mai gros. :supz: ( numai sa ai grija ca o sa fie grele, chiar si daca le muti prin casa ). Link spre comentariu
Alexxx Postat Aprilie 11, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2007 nu prea conteaza greutatea oricum nu cred k ajung la 50Kg /buc important e sa se auda bine si sa nu vibreze incinta.maine ma duc sa comand PAl-u si daca fac rost de camera digitala am sa pun poze ce si cum fac poate pe unii ii inspira Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Ar fi de preferat sa prinzi placile de PAL cu sipci la interior + holzsuruburi si Prenadez din belsug.Bafta! Link spre comentariu
tendon Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 La o incinta de woofwer facuta de mine am pus holzsuruburi la fiecare 4 cm + aracet (pe cutie scria ca e special pt. PAL si era ceva mai vascos) si pot spune ca incinta park e de piatra succes la proiect Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 E bun si aracetul dar nu stii ce calitate gasesti, poate sa crape, de aceea eu am folosit prenadez. Link spre comentariu
m.nyck Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Prenandezul nu este bun pt. lipirea maselor lemnoase. Foloseste ARACET PENTRU LEMN(cel pt. constructii e diluat) este bun.Palul de 18mm nu vibreaza daca e incheiat bine :weedman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Sau mai bine : Bison Montage Kit :supz: Nu m-a dezamagit pana acum... :partyman: Link spre comentariu
Alexxx Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 azi am reusit sa termin in sfarsit boxele dar e cam tarziu sa le fac probe sa vad cum se aud :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum