Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de functii E0504

Postări Recomandate

Vizitator balaiu

intru-cit am primit un asemenea aparat care necesita restaurare ,daca are  cineva schema ,manual sevice si o poate posta s-au poate da un link  unde as putea gasi asa ceva. Cu multumiri tuturor balaiu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• comanici

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca exista acel manual sau schema, in posesia Domnului Soldan, aproape sigur o  vei primi, cred ca are cea mai mare colectie pentru acest tip de cereri,teoretic este imbatabil.

Am si eu ceva de la IEMI, dar acest model nu se regaseste in ....ceea ce eu ,am.

Acum nu ar strica sa faci corectia ptr ""intru-cit"" si pentru  ""s-au poate "" nu cred ca ca ar exista obiectii. 

Ms

Editat de comanici
Link spre comentariu
Vizitator balaiu

intru-cit am primit un asemenea aparat care necesita restaurare ,daca are  cineva schema ,manual sevice si o poate posta s-au poate da un link  unde as putea gasi asa ceva. Cu multumiri tuturor balaiu.

***intrucat am primit un asemenea aparat care necesita restaurare ,daca are  cineva schema ,manual sevice si o poate posta sau poate da un link  unde as putea gasi asa ceva. Cu multumiri tuturor balaiu.

Am primit schema . Inca odata Multmesc pentru ajutor!

Se poate inchide topicul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări