Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Doina cu 2 EL 34

Laurentiu

Postări Recomandate

Stimati colegi,Inainte de a solicita un ajutor din partea Dumneavoastra, doresc sa va salut cu traditionalul 'Hristos a inviat' si sper ca toti ati petrecut un Paste pe cinste. Acum vin cu rugamintea de a ma ajuta cu o schema ptr. o Doina cu 2xEl34.Va multumescLaurentiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laurentiu

3

• blackthorium

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Doina cu 2xEL34 o caut si eu. Am banuiala ca e la fel cu Doina Alfa cu 2x6P3S (are o intrare in plus), mai ales ca trafo de iesire nu e ultraliniar, deci se pot folosi ambele tipuri de lampi. Laurentiu, ai modelul asta sau o cauti doar ca sa construiesti dupa schema ei? Cind eram elev am vazut-o pe asta cu EL34 (Tesla) si avea fata de plastic, carcasa de lemn cu fante, lampile finale asezate orizontal si butoane de plastic negre in forma de stea cu capacele albe. Daca o ai pune si tu o poza. Uite schema de care vorbeam, de la Doina Alfa si poze cu Doina Sigma in care se vad si lampi finale 6P3S si EL34 (sint poze ale unor membri de aici).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări