Craciun Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Uite si aici niste solutii http://www.computerhope.com/issues/ch000961.htm si poti cauta "ntdll.dll error si codul tau de eroare " si vei gasi si mai multe cazuri pe google. Uite si explicatia microsoft: https://support.microsoft.com/en-us/kb/314474 Succes Editat August 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 La instalare. incearca si W7 Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 Deci:am sch la hdd-uri,la panglici de conexiune,am scos bateria de pe placa,am intrat in bios si am revenit la setarile de fabrica si....surpriza,acum instalez wind.Sper sa si reusesc,nu stiu unde a fost hiba. Mss ptr sfaturi ,tuturor ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Eu unul cred ca a fost una din noua..Adica hdd-ul sau panglicile de conexiune. Dar totusi putea sa fie si vreo setare gresita facuta prin bios,iar daca i-ati scos bateria si l-ati lasat asa fara baterie vreo 2-3 min.....s-a resetat biosul la setarile din fabrica. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Am intalnit la cineva care a luat un pc nou cu xp instalat si a schimbat sistemul cu w7,si cand am incercat sa instalez din nou xp apare acelas ecran albastru(nu aceias eroare)Ati incercat si alt sistem de operare? Deci spun aici poate mai are si alcineva nevoie de aceasta informatie daca instalezi win xp si dupa aceasta instalezi windows 7 merge dar daca ai instalat windows 7 si vrei sa instalezi windows xp nu vrea de ce , se introduce DVD (cd) cu windows 7 se sterge toate partitele ce sunt facute pe windows 7 se lasa liber se iese din instalare si dupa aceasta operatiune se instaleaza windows xp fara probleme asta doar in cazul in care suporta sistemul Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 cand ma mai cheama incerc varianta dv!pc-ul a venit de nou cu xp instalat! Link spre comentariu
belasajgo Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Undeva intr-o alta discutie cu o problema asemanatoare am scris ca am intalnit odata si eu o problema asemanatoare, care insa nu era cauzata de un defect electronic / mecanic al harddisk-ului (primul gand care ne vine la toti), ci de un virus care a infectat calculatorul si a suprascris niste lucruri pe harddisk. Formatarea / partitionarea si rescrierea MBR-ului cu Windows (XP si 7) nu a dat efectul dorit, insa am facut acelasi lucru folosind un disc cu un Linux, dupa care a functionat fara nicio problema cu orice versiune de Windows. Indiferent ca pe un calculator a fost Windows 7 sau altceva (chiar si Linux), orice Windows trebuie in mod normal sa poata sa faca harddisk-ul utilizabil, chiar si atunci daca ar fi fost GPT in loc de MBR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum