Vizitator Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Atentie si la feedback! Link spre comentariu
[i_unit] Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Schema este de tip ucd cu 2 poli si am realizat-o in trecut. De mentionat ca este folosita de qsc in boxe active. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 IRS20957 este folosit in seria de incinte active de la QSC.Am scris asta citeva postari mai in spate...Posed CD-ul original de service manuals, de la QSC, cu manual, altfel nu ma bagam aiurea in discutie. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Propun un etaj de intrare simetric / asimetric universal de inalta calitate , fiecare poate sa-si dimensioneze amplificarea etajului sau filtru trece - jos dupa dorinta si pricepere ... Atentie , schema etajului de mai sus inversesaza faza ... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 30, 2016 Autor Partajează Postat August 30, 2016 Datorita dezvoltarii unor proiecte audio in media online , adica cateva solutii tehnice diferite / dedicate clasa D , voi deschide un subiect audio asemanator , dar nu neaparat despre clasa D , ci si despre partea comuna reprezentand clasa AB . Evident , anumite etaje sunt comune ( etaje de intrare , protectie , soft start , alimentare , etc ) , deci ... vor fi tratate in paralel . Precizez aceste amanunte pentru a nu exista comentarii ulterioare despre offtopic absurd . Link spre comentariu
FRobert Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 In primul rand as dori sa salut pe colegii de la sectiunea amplificatoare. Ca sa nu deschid un alt topic, am sa ma adresez prin prezenta la Dvs (voi), sperand ca nu deranjez pe nimeni cu poluarea topicului. Am construit un modul de amplificare iraudamp7s dupa proiectul ce se gaseste pe net, este functional, doar ca as dori sa-l refac in sensul de a desena cablaj nou, cu cateva modificari, pentru puteri mai mari. Deoarece detin un amplificator Phonic iamp1620, l-am desfacut sa vad cum este lucrat, si am constatat ca au folosit tot integratul IRS2092, dar in afara de asta la partea de intrare (nu ma refer la indrarea in amplificator ci la intrarea in partea finala) sunt inca o groaza de piese. 1buc JRC13700, 2 buc 358A, 1buc JRC4580, si elementele pasive din jur. Intrebarea mea este, la ce foloseste acel etaj intermediar, ce beneficii aduce in plus, sau este pur si simplu cum am mai auzit undeva expresia "cimitir de piese", sau ce anume ar fi bine de implementat pentru cresterea calitatii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri Cu stima Robert Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 JRC13700 banuiesc ca face parte dintr-o limitare de putere pt a preveni clipingul. Restul s-ar putea sa fie acolo ca sa-l ajute. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 @Robert, poti, te rog, posta schema "cimitirului"? Sunt interesat de implementarea limitatorului 13700. Multumesc. Link spre comentariu
FRobert Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 @thunderer, din pacate nu am schema (manual service) pentru Phonic iamp1620, si nu am gasit nici pe net (cred ca nu sa-a publicat inca). Sambata am facut cateva masuratori (reverse engineering) si asa am identificat cateva conexiuni. Daca o sa am timp la sfarsitul saptamanii am sa mai fac ceva masuratori, dar fara valori (cam greu de dezlipit atatea condensatoare smd) si oricum totul este informativ ca este aproape imposibil sa dai de toate traseele. Link spre comentariu
FRobert Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Am facut azi o schema de mana dupa niste masoratori din Phonic iamp1620. Nici nu stiu ce sa zic, poate cei cu mai multa experienta au ceva de obiectat. Din puctul meu de vedere parca la Behringer este conceput mai elegant. Phonic iamp1620 Behringer inuke nu3000 Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Cum se leaga bobinele intr-un inductor dublu in filtrul de iesire la clasa D ? Pot sa folosesc o bobina dubla in loc de doua simple ? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Cum se leaga bobinele intr-un inductor dublu in filtrul de iesire la clasa D ? Pot sa folosesc o bobina dubla in loc de doua simple ? Nu stiu exact la ce te referi, o schema ar fi ajutat, dar nu se poate. Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Se poate ca doar nu suntem tatari. bobina e cam asa: http://www.coilcraft.com/pdfs/ga3416.pdf Schema la filtru e in fig 10 la pag12 http://www.ti.com/lit/an/sloa119b/sloa119b.pdf Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Bobine duble nu se pot folosi la filtre cum sint cele din link DAR bobina la care ai pus link nu este o bobina dubla in adevaratul sens al cuvintului CI SINT DOUA BOBINE necuplate intre ele si alea se pot folosi. Dar alea sint totusi pt puteri destul de mici. Ps: mai sus ma referisem ca nu se poate folosi bobina dubla. Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu stiu sigur daca nu apare cuplaj magnetic intre ele in timpul functionarii. Puterea e suficienta, la 60W pentru o iesire de 15-20W, cat am nevoie, cred ca e suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum