Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HiFi-ul si clasa D

Postări Recomandate

Da , l-am studiat amanuntit .Se pare că este folosit în seria PLD de la QSC , iar dacă e așa , este un pas înapoi față de generația anterioară , părerea mea .IRS20957 are câteva avantaje care permit obținerea unor performanțe superioare în audio .Din punctul meu de vedere actual , doar variantele evoluate ale UcD-ului și implementări serioase cu IRS20957 merită studiate .Restul e pierdere de vreme .

Link spre comentariu

IRS20957 este folosit in seria de incinte active de la QSC. D sunat suna bine, si au reactie pre-post filter parca.20957 este cel mai bun chip, usor de implementat.

Link spre comentariu

Sunt de acord cu un ultima afirmație !Reacția prefilter este folosită pentru o stabilizare rapidă a frecventei de oscilatie ( evident în cazul topologiei auto oscilante ) reactia postfilter pentru închiderea buclei în DC și controlul dampingului , dar mai există și alte reacții , cu rezultate benefice .Dat fiind vânătoarea de scheme de către useri nemerituoși , nu va pot detalia subiectul .La final , probabil vă voi prezenta o schemă , dar fără explicații prea amănunțite .Aici nu este secțiunea începătorilor :) !

Editat de Victor
Link spre comentariu

Sunt de acord cu un ultima afirmație !Reacția prefilter este folosită pentru o stabilizare rapidă a frecventei de oscilatie ( evident în cazul topologiei auto oscilante ) reactia postfilter pentru închiderea buclei în DC și controlul dampingului , dar mai există și alte reacții , cu rezultate benefice .Dat fiind vânătoarea de scheme de către useri nemerituoși , nu va pot detalia subiectul .La final , probabil vă voi prezenta o schemă , dar fără explicații prea amănunțite .Aici nu este secțiunea începătorilor :) !

Pana la urma care e rolul tau pe acest forum ? Nu faci nimic decat sa instigi cearta si nemultumiri. Ori faci ceva si arati ce ai facut... ori nu mai comenta. Vorbarie aiurea fara exemple sau dovezi.

Link spre comentariu

Toti cei care doresc sa afle , afla tot de la mine pana la urma , in anumite conditii .

Care conditii ?

E simplu .

Singura  conditie este sa faca parte din grupul userilor de bun simt , ca doar nu crezi ca te-am uitat cu offtopicul despre AE150S  :92  de acum 5 ani  .

Nu ma intereseaza parerea userilor rautaciosi , clone ,  necunoscuti sau indiferenti pana in prezent si  celor care nu pot folosi functia mesaje private pentru discutii offtopic sau ulterior pe email pentru detalii delicate depre proiecte privind clasa D .

E simplu .

Nu raspund la provocari .

Renunta la offtopic .

Link spre comentariu

Toti cei care doresc sa afle , afla tot de la mine pana la urma , in anumite conditii .

Care conditii ?

E simplu .

Singura  conditie este sa faca parte din grupul userilor de bun simt , ca doar nu crezi ca te-am uitat cu offtopicul despre AE150S  :92  de acum 5 ani  .

Nu ma intereseaza parerea userilor rautaciosi , clone ,  necunoscuti sau indiferenti pana in prezent si  celor care nu pot folosi functia mesaje private pentru discutii offtopic sau ulterior pe email pentru detalii delicate depre proiecte privind clasa D .

E simplu .

Nu raspund la provocari .

Renunta la offtopic .

Mdea... ai prea mult timp liber si mintea prea odihnita. Salut tie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări