lutza2 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Placa verde pe care se vede un lm361 are celelalte intigrate sterse. Secrete mari moncher. Am citit bine explicatia ca unul din integrate este un amplificator quad diferential ? Inca ma minunez. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Da, quad operational. Link spre comentariu
lutza2 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Atunci ai zis quad diferential. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Leco , mulțumesc pentru scheme .Când o să am timp liber suficient , o să expun pe forum câteva idei inspirate din schemele respective .Deocamdată am câteva nelămuriri , mai am de studiat . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 Detalii : 1 ) - http://www.infineon.com/dgdl/iraudamp9.pdf?fileId=5546d462533600a40153569aee022bff 2 ) - http://www.infineon.com/dgdl/iraudamp12.pdf?fileId=5546d462533600a401535697359c2bdd Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2016 Autor Partajează Postat August 12, 2016 Metode pentru folosirea unor finali de mare putere : Link spre comentariu
Hyper2283 Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Recomand irs2052 configuratie full bridge cu sau fara buffer in functie de mosfetii folositi. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Da , l-am studiat amanuntit .Se pare că este folosit în seria PLD de la QSC , iar dacă e așa , este un pas înapoi față de generația anterioară , părerea mea .IRS20957 are câteva avantaje care permit obținerea unor performanțe superioare în audio .Din punctul meu de vedere actual , doar variantele evoluate ale UcD-ului și implementări serioase cu IRS20957 merită studiate .Restul e pierdere de vreme . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 IRS20957 este folosit in seria de incinte active de la QSC. D sunat suna bine, si au reactie pre-post filter parca.20957 este cel mai bun chip, usor de implementat. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 (editat) Sunt de acord cu un ultima afirmație !Reacția prefilter este folosită pentru o stabilizare rapidă a frecventei de oscilatie ( evident în cazul topologiei auto oscilante ) reactia postfilter pentru închiderea buclei în DC și controlul dampingului , dar mai există și alte reacții , cu rezultate benefice .Dat fiind vânătoarea de scheme de către useri nemerituoși , nu va pot detalia subiectul .La final , probabil vă voi prezenta o schemă , dar fără explicații prea amănunțite .Aici nu este secțiunea începătorilor ! Editat August 14, 2016 de Victor Link spre comentariu
viperash Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Sunt de acord cu un ultima afirmație !Reacția prefilter este folosită pentru o stabilizare rapidă a frecventei de oscilatie ( evident în cazul topologiei auto oscilante ) reactia postfilter pentru închiderea buclei în DC și controlul dampingului , dar mai există și alte reacții , cu rezultate benefice .Dat fiind vânătoarea de scheme de către useri nemerituoși , nu va pot detalia subiectul .La final , probabil vă voi prezenta o schemă , dar fără explicații prea amănunțite .Aici nu este secțiunea începătorilor ! Pana la urma care e rolul tau pe acest forum ? Nu faci nimic decat sa instigi cearta si nemultumiri. Ori faci ceva si arati ce ai facut... ori nu mai comenta. Vorbarie aiurea fara exemple sau dovezi. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Toti cei care doresc sa afle , afla tot de la mine pana la urma , in anumite conditii . Care conditii ? E simplu . Singura conditie este sa faca parte din grupul userilor de bun simt , ca doar nu crezi ca te-am uitat cu offtopicul despre AE150S de acum 5 ani . Nu ma intereseaza parerea userilor rautaciosi , clone , necunoscuti sau indiferenti pana in prezent si celor care nu pot folosi functia mesaje private pentru discutii offtopic sau ulterior pe email pentru detalii delicate depre proiecte privind clasa D . E simplu . Nu raspund la provocari . Renunta la offtopic . Link spre comentariu
viperash Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Toti cei care doresc sa afle , afla tot de la mine pana la urma , in anumite conditii . Care conditii ? E simplu . Singura conditie este sa faca parte din grupul userilor de bun simt , ca doar nu crezi ca te-am uitat cu offtopicul despre AE150S de acum 5 ani . Nu ma intereseaza parerea userilor rautaciosi , clone , necunoscuti sau indiferenti pana in prezent si celor care nu pot folosi functia mesaje private pentru discutii offtopic sau ulterior pe email pentru detalii delicate depre proiecte privind clasa D . E simplu . Nu raspund la provocari . Renunta la offtopic . Mdea... ai prea mult timp liber si mintea prea odihnita. Salut tie. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Ontopic, se incumeta careva? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Topologie auto oscilanta , dar pe o frecventa mai mare decat UcD-ul , care are un principiu asemanator . Asta aduce beneficii : liniaritate , distorsiuni etc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum