robert1000 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Am un amplificator Schneider inconcert 6200pa. Finalul stk4231v a intrat in scurt dupa ce l-am folosit cu niste difuzoare largi...a cedat rapid la volum mai ridicat. Am schimbat finalul cu unul identic, dar chinezesc, de vreo 20 lei. Problema e ca functioneaza cateva minute, apoi incepe sa scada volumul, dupa care nu se mai aude nimic in boxe. Daca scot aparatul din priza jumatate de ora si apoi il alimentez, functioneaza iar ca in prima parte. Ce se intampla? Ce e de facut? Finalul ramane alimentat tot timpul cu circa 55v. Vreo parere? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Cumpara un integrat original din recuperari !! Link spre comentariu
orgasmo Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Ce e de facut? Inlocuiti condesatorii electrolitici aferenti STK4231V. Link spre comentariu
robert1000 Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 I-am schimbat inainte de inlocuire. Asa proaste sunt stk-urile chinezesti? Dupa cateva repetari nu mai functioneaza deloc iar inauntru e cam inegrita carcasa din plastic si placa pcb. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Pe un site de vanzari extern un STK de genul sare de ....20 euro..... Semiconductors Order Code Description Pack of Net price STK4231V POWER AMPLIFIER / 2 X 100W / 51V 50KHZ ....... 24.95 € deci cei 20 de lei echivaleza cu,calitatea piesei...... Editat August 2, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
robert1000 Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Traful are iesire diferentiala de +-57 si iesire diferentiala +-21 . STK-ul se alimenta cu tensiunile mari, iar din 2x21 se alimenta preamplificatorul. Cum pot afla ce curent poate suporta iesirea de 2x21? traful e toroidal iar eticheta nu are specificatii. Ma gandeam sa alimentez un tda7294 dar nu stiu de ce curent e capabila iesirea asta. Ceva idei, pareri ? Vreo metoda eventual babeasca de aproximat curentul suportat de iesirea aia? Tin sa precizez ca am utilizat 2 punti redresoare de 4A si ambele s-au incalzit foarte tare pe iesirile de 21v. Asta inseamna ca amperajul trafului pe aceste iesiri e mai mare de 4A? Puntile respective merg reci pe trafuri de 12v 1A. Editat August 15, 2016 de robert1000 Link spre comentariu
adydep Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 STK4231V de calitate se găsește la Electronic Service Shop,Arad-Pancota,D-nul Ilie Ilaș.Nu umblați cu prostii și adaptări .E păcat să știrbiți originalitatea amplificatorului cu montând TDA7294 ...apoi să-i distrugeți și trafo.de rețea original cu fel de fel de modificări,iar în final să se audă ca din beci Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 STK4231V de calitate se găsește la Electronic Service Shop,Arad-Pancota,D-nul Ilie Ilaș.Nu umblați cu prostii și adaptări .E păcat să știrbiți originalitatea amplificatorului cu montând TDA7294 ...apoi să-i distrugeți și trafo.de rețea original cu fel de fel de modificări,iar în final insă se audă ca d beci Cu TDA7294 in locul STK-urilor se aude cu intreruperi si aiuria deci nu se merita Link spre comentariu
robert1000 Postat August 16, 2016 Autor Partajează Postat August 16, 2016 Nu pun tda-ul in locul STK. Pun un montaj cu tda7294 la traful disponibil. De ce sa se auda cu intreruperi ? STK-uri originale nu se mai fabrica de multi ani. Probabil si cele de la Arad sunt chinezesti. De unde originale daca nu se mai fabrica? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum