Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita pretul difuzorul PA1270-2K 8O? Da rezultate bune?

Vizitator edjdarkady

Postări Recomandate

Vizitator edjdarkady

Nu isi merita banii, eu am mai zis-o dar daca nu vrei sa asculti ia-l ca o sa plangi dupa bani

atunci recomanda-mi tu niste difuzoare la banii astia.....hmmm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

3

• adi_0106

3

• Extrem

2

• Sandu_alex_999

1

Recomand ceva din seria E de la Paudio pentru ca HP15W este cam la acel nivel cu cel prezentat de tine.

Ei na, nu poate fi la acelasi nivel din moment ce ati spus ca e un chinezism de toata jena :smt064 in schimb ce hp15w cica s-a tot discutat ca e CEL MAI BUN in raport pret/calitate (bine, eu nu am sustinut niciodata treaba asta dar, este parerea multor forumisti so... :smt020 ).
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

pretul lui PA este mai mare ca a lui HP15W dar performantele sunt tot pe acolo, afirmatia mea am facut-o din prisma pretului dar si al performantelor deci intelegi ce am vrut sa zic Diferenta intre cele 2 este de pret, dai mai mult pe un chinezism cu performante ca unu cu pret mai mic(cu destul de mult) Iar in legatura cu HP15W- cat dai atata face, normal ca daca nu va permiteti unu mai scump atunci asta e cel mai bun :smt003 dar macar isi merita leii PA15 ala nu isi merita banii

Link spre comentariu

eu asi zice sa iei un E12-250N sau E15 depinde de buget si nu se compara cu chinezaraiu ala :supz:

altul care nu intelege romaneste ...

cum sa recomanzi dif de 15" cand am zis clar ca omul vrea dif de 12" ??

omul are incintele gata facute si vrea sa faca un upgrade deoarece difuzoarele vechi sunt pe duca

incinta este inchisa - de 67x37x27 cm exterior din pal de 2 cm - zice el - eu cred ca e de 18 .... dar nu prea conteaza asta

reiese un volum interior de vreo 48 L iar voi ii recomandati difuri profesionale despre care ziceti ca lucreaza corect in incinte vented si la volume mari

dar .... e greu de batut gura ??

Link spre comentariu

E12 nu merge in incinta inchisa. Se va simti lipsa basului.Cauta dif care sa aiba Qts mare, peste 0.5 fs jos si cursa lunga.Hp12s sau w ar merge.Alta idee ar fi niste difuri de masina.Adi: daca nu s-a obosit sa ne spuna pt ce il foloseste n-are de ce sa se supere ca ii recomandam rachete.edjdarkady:Il folosesti ca subwoofer sau mai vrei sa scoti si niste medii din el?

Link spre comentariu

Adi: daca nu s-a obosit sa ne spuna pt ce il foloseste n-are de ce sa se supere ca ii recomandam rachete.edjdarkady:Il folosesti ca subwoofer sau mai vrei sa scoti si niste medii din el?

eu am vorbit cu omul pe mess .... vrea sa faca din incintele lui - are niste incinte pe 3 cai .... vrea sa le faca pe 2sa schimbe diful de bass cu PA1270 si sa puna un horn mare il locul difului de medii + TWasa ca diful auto nu isi are rostul pt ca nu urca destul in frecventa cat sa "preia" driverul (+hornul)
Link spre comentariu
Vizitator edjdarkady

edjdarkady:Il folosesti ca subwoofer sau mai vrei sa scoti si niste medii din el?Nu ca subwoofer, medii-bass....mah io nu vreau cine stie ce scula de difuzor....sa pot sa dau un bairam in aer liber cu el...sa se auda bine! Vreau sa dea si medii nu numai bass! Basu se simte mai greu in aer liber. :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări