emil.gabor Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Mi-aș dori sa modific o freza convențională, verticala fus 200p(pe care o dețin ) sau sa achiziționez ceva asemanator poate un fus 22 care la care sa ii fac retrofit pentru 3axe. A făcut cineva ceva de genul , idei sugestii? Am mașini convenționale nu prea știu cu ce se mânâncă Cnc-urile dar sunt dispus sa învăț . Momentan studiez problema Link spre comentariu
La Trovanti Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 (editat) Sa transformi o freza manuala intr-un CNC se justifica daca ai un produs care il repeti, la unicate nu vad rostul. Ai acele produse ? Editat Iulie 31, 2016 de La Trovanti Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 Nu neaparat . Sunt anumite profile unde m-ar ajuta un Cnc . Ca sa produc acea piese Mi-ar trebuii sa Cumpar o freza de un anumit profil cea ce costa bani si timp si zic eu ca s-ar rezolva mai rapid cu in Cnc si probabil piesa finita ar fi la un preț mai mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum