Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

noriko n2080mtg

vasile eugen

Postări Recomandate

Salutare..Am acest  tv  cu sasiu PT90.Ca  defect  a fost sursa si cadrele.Dupa  ce am  reparat sursa   am vazut  ca sunt si cadrele defecte.Era cu TDA 1771.In loc de TDA1771 am  pus un TDA8174A,asa cum este aici:http://www.elforum.info/topic/106332-orion-p2110mt-problem%C4%83-baleiaj-verticala/?hl=tda1771&do=findComment&comment=1215976.Am mai  inlocuit asa dar a functionat  fara probleme.Imaginea  este deschisa .imi  cauta programele,sunet ok.Problema este ca  nu pot regla   intensitatea de lumina.Pe OSD imi arata ca  functioneaza  ,dar pe katozi final video  nici o schimbare.Ca sa  mai elimin din cauze  am inlocuit final video care este STV5112 si STV2248Dar nimic.Am incercat cu mai  multe binuri dar nimic  nu se schimba.Screnu se poate modifica fara probleme,am tensiunea.Daca am pus o rezistenta de 22k  intre "ICO" si masa este imaginea  acceptabila.Intrebarea mea  dupa  ce am  facut pina acum este,poate  fi tubul ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

4

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

• petru_f

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Lipiturile  sunt refacute ca am schimbat jungla.ABL la traf ,care  pin ?ca inafara de pini pentru tensiuni secundare si BCL nu am  vazut.

Link spre comentariu

Lipiturile  sunt refacute ca am schimbat jungla.ABL la traf ,care  pin ?ca inafara de pini pentru tensiuni secundare si BCL nu am  vazut.

Pe pinul 8 traf linii se afla ABL si din acest pin se formeaza BCL ce duce in jungla verifica acest traseu

Link spre comentariu

Multumesc mult.Din  neatentie cind am  reparat cadrele mi-a picurat fludor pe RD11,cu alte cuvinte strapata.Am indepartat si este ok acum.

Se poate inchide subiectul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări