vasile eugen Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Salutare..Am acest tv cu sasiu PT90.Ca defect a fost sursa si cadrele.Dupa ce am reparat sursa am vazut ca sunt si cadrele defecte.Era cu TDA 1771.In loc de TDA1771 am pus un TDA8174A,asa cum este aici:http://www.elforum.info/topic/106332-orion-p2110mt-problem%C4%83-baleiaj-verticala/?hl=tda1771&do=findComment&comment=1215976.Am mai inlocuit asa dar a functionat fara probleme.Imaginea este deschisa .imi cauta programele,sunet ok.Problema este ca nu pot regla intensitatea de lumina.Pe OSD imi arata ca functioneaza ,dar pe katozi final video nici o schimbare.Ca sa mai elimin din cauze am inlocuit final video care este STV5112 si STV2248Dar nimic.Am incercat cu mai multe binuri dar nimic nu se schimba.Screnu se poate modifica fara probleme,am tensiunea.Daca am pus o rezistenta de 22k intre "ICO" si masa este imaginea acceptabila.Intrebarea mea dupa ce am facut pina acum este,poate fi tubul ? Link spre comentariu
petru_f Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Daca dai catozii la masa se lumineaza puternic? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 da,am pus prin rezistenta de 15k la masa si se lumineaza. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Refa lipiturile pe jungla si procesor verifica pinul de ABL de la traf Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 Lipiturile sunt refacute ca am schimbat jungla.ABL la traf ,care pin ?ca inafara de pini pentru tensiuni secundare si BCL nu am vazut. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Verificati cd 16 > cd 17 si componentele din jurul lor !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Lipiturile sunt refacute ca am schimbat jungla.ABL la traf ,care pin ?ca inafara de pini pentru tensiuni secundare si BCL nu am vazut. Pe pinul 8 traf linii se afla ABL si din acest pin se formeaza BCL ce duce in jungla verifica acest traseu Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 Multumesc mult.Din neatentie cind am reparat cadrele mi-a picurat fludor pe RD11,cu alte cuvinte strapata.Am indepartat si este ok acum. Se poate inchide subiectul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum