adydep Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Tv-ul ăsta nu mai e Provision,ci Contravision Link spre comentariu
mac01 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Pana la tub verifica intai G2-ul si vezi daca este stabil. Link spre comentariu
dan cod Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Nu are treaba cu UG2 defectul. Link spre comentariu
mac01 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 (editat) vreau sa mentionez ca mergand asa pana sa se inchida imaginea se mareste singur stralucirea se vede si niste dungulite pe ecran ca si cand as da screenul mare @ dan cod; Am citat manifestarea defectului... Nu ai intalnit trafuri de linii cu contact prost, instabil la semiraglabilul G2? Eu am gasit o gramada..... G2 o lua razna singur...nu era stabil deloc. Nu zic ca defectul nu ar putea sa fie si din tub...dar pana acolo sa incerce sa verifice toate tensiunile de pe placa finala video si sa vada daca sunt ok. Poate cine stie...scapa mai ieftin! Editat August 1, 2016 de mac01 Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Am intalnit defect de traf ,bleder dar rar.Si manifestarea era diferita. Link spre comentariu
grasi Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 ok am sa schimb si soclul domnule leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum