Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG - 32ly330c

cornel1962

Postări Recomandate

Va salut! ... Am TV cu Primit ACEST Probleme de iluminare din spate, am panelul si desfacut am gasit condus-uri pe Barete intrerupte. Sunt cineva, Sau stie Unde gasesc sfat ACEST: UOT DRT 3.0 32 "Rev0.9 (14.3.13), noi !!! bineinteles merci!

arata ca aici: http://www.pulttv.net/collection/lampy-podsvetki-lcd/product/uot-drt-30-32-rev09-14313-a-type

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

6

• BUGHIU

2

• dan cod

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

1."Am TV cu Primit ACEST"

2. "am panelul si desfacut am gasit condus-uri pe Barete intrerupte."  - pai schimba ...condus-urili.

3. "Sunt cineva"  - asta , cu siguranta !

Link spre comentariu

Va salut! ... Am TV cu Primit ACEST Probleme de iluminare din spate, am panelul si desfacut am gasit condus-uri pe Barete intrerupte. Sunt cineva, Sau stie Unde gasesc sfat ACEST: UOT DRT 3.0 32 "Rev0.9 (14.3.13), noi !!! bineinteles merci!

arata ca aici: http://www.pulttv.net/collection/lampy-podsvetki-lcd/product/uot-drt-30-32-rev09-14313-a-type

....in ce ''limba'' aveti setata ...tastatura de la pc ?!?!

Mare lucru nu am inteles!,Banuiesc doar ca aveti leduri intrerupte (arse) pe barete......

Link spre comentariu

Posibil ca vreun "hacker-as", sa se fi logat, cu datele colegului "cornel1962", din ce am citit pare, "translate google", am patit-o si eu odata, dar pe alt forum.........individul imi schimbase toate datele, de nu puteam sa ma loghez.........

Link spre comentariu

...n-am inteles nici eu cum s-a editat acest text!!!

"condus-uri pe Barete intrerupte" , sau  "Sunt cineva"..... pentru asta este responsabil Gogu.

intrebarea mea era, unde pot gasi aceste barete ???, sper ca acum se intelege si scuze pentru greseala , daca a fost cumva din vina mea!!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

...n-am inteles nici eu cum s-a editat acest text!!!

"condus-uri pe Barete intrerupte" , sau  "Sunt cineva"..... pentru asta este responsabil Gogu

Pai, mai editati, inca o data, sa se inteleaga clar, ce problema aveti......

OK, sa inteles.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am probleme cu backlight-ul la doua tv-uri LG, modele diferite evident, unul 32LY330C si altul 32LN5400....La primul am desfacut panelul si am 6 led-uri intrerupte , pe al doi-lea nu l-am desfacut inca !!!!  Ma interesa de unde sa comand barete OK, deoarece nu am statie cu aer cald sa le schimb eu!!!! 

Link spre comentariu

Distrugeți ledurile arse,iar cele noi le lipiți cu "chistoletul" de Radioprogres,neapărat utilizând fludor cu plumb :reytrePăi dacă înlocuiți bareta,dumneavoastră ce mai câștigați :nas: iar pentru două-trei muște,pardon leduri,aruncăm oala cu ciorbă,adică bareta :scarpinȘi la o adică mai un ștrap,mai un zenner,și gata treaba :rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Distrugeți ledurile arse,iar cele noi le lipiți cu "chistoletul" de Radioprogres,neapărat utilizând fludor cu plumb :reytrePăi dacă înlocuiți bareta,dumneavoastră ce mai câștigați :nas: iar pentru două-trei muște,pardon leduri,aruncăm oala cu ciorbă,adică bareta :scarpinȘi la o adică mai un ștrap,mai un zenner,și gata treaba :rade:

:rade: ...la 6 buc mai este loc de strap??? cu scule de la RadioProgres nici vorba , am fludor de calitate si flux , dar o sa incerc  cu o temperatura mai mica pe letcon. Ideea era sa comand o bareta intreaga, iar pe celelalte sa le decupez....ca la puzzle!!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări