Vizitator Claudiu Tudor Jude Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 Salut. In primul rand as dori sa imi cer scuze daca am gresit thread-ul/sectiunea. Am nevoie de o pompa submersibila cu debit de 2000l/h, la o adancime de 50 de metri. Ce mi-ati recomanda? Ca pana acum am avut ceva pompa de la Tricomserv care "s-a prajit" dupa ce s-a chinuit 3 ani. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 Merge ori ce pompa „adevarata ” care are consum destul de marisor(500-1kw)sub nu astepta randament. daca cauti iti ceva de la grunfos da nu ma injura ca sunt scumpe . Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Tudor Jude Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Mersi. Alte sfaturi/pareri? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Triconserv sunt chinezării ordinare branduite în Românica de patroni ordinari ce practica adaosuri de minim 500%. La fel ca Micul fermier,Wasserkoinig si altele. Dacă vrei ceva bun caută o pompa Saer,Ebara sau Pedrollo. Grundfos la aceeași calitate cu Pedrollo sau Ebara îl vei plati mult mai scump....Sper să nu fi supărat unii manageri care pândesc pe acest forum...se știu ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum