Sharky Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 depinde ce standarde ai.Eu unul as pune bani pt un hp18w.In incinta de ~100L e15 nu prea are bas cat sa se poata califica ca si subwoofer.In proiectul ala nu l-am incercat, dar hp15w nu se comporta prea grozav. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Deci tu recomanzi pentru un sub ca si cea mai ieftina varianta HP18?In cazul asta propui o incinta? Link spre comentariu
adircf Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Deci tu recomanzi pentru un sub ca si cea mai ieftina varianta HP18?In cazul asta propui o incinta?nu inteleg cu ce ton ai vrut sa zici asta, dar daca omul intreaba daca e bun un sub cu e 15 neo, apoi atunci imi dau seama ca nu are multi bani de investit in difuzoare mai puternice si solutia cu hp18 e cam cea mai ieftina, dar rezultatul e bun.p.s. band-pass-ul acela e cred ca cel mai popular proiect de 2 bani care exista. Nu as sfatui pe cineva sa-l faca. Sub 50 De Hz numai armonici si huruiala auzi. si cred ca nu nexuse l-a proiectat, ci DJ_TYMY, un tzepar care ar trebui banat pe toate forumurile :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Merge in incita proiectata de Nexus pentru HP15SW?merge dar rezultatul va fi un bass , nu un subbass Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Ok. Am inteles. Nu voi mai insista cu diful asta pentru sub desi pretul era atractiv (ma entuziasmasem ca este un dif fara magnet). Totusi care ar fi cea mai ieftina varianta de sub? Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 WN18 e "fara magnet", dar pretul e mare.Nu stiu ce sa iti recomand, incearca un sub auto mai ieftin, dar asta nu tine pasul cu satelitii.Cel mai ieftin ar fi hp18w (sau mai bine 1mil in plus pt hp18s) in bassreflex de aprox 150L.Bas mult mai puternic decat hp15w. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum