Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV LG

gigi56

Postări Recomandate

Domnilor scuze ca va deranjez cu defectul de mai sus si referitor ca ar fi trafo linii defect ca imi arde Q401 ,si am primit confirmarea ca trafo linii original are inlocuitor cu codurile mentionat de dvs ,dar nu gasesc la firme acest trafo linii sa  fac comanda dar  am un traf linii recuperat tot de la un TV  LG  Sasiu: MC- 019A  trafo linii are codul :BSC 23 - N0107 se potriveste cu trafo original mentionat mai sus ?.

Va multumesc .

Editat de gigi56
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

9

• gaby57

3

• dan-a2

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Ba da este o problema pentru ca dvs ai lipit doua postari, si suntem doi pe  aceasta postare  si nu poate ajuta doi de o data si fiecare cu problema lui sa primeasca raspuns separat la problema  si nuu asa !.si fi atent unde postezi problema ta.

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Buna ziua ,

Ieri  am revenit cu o postare la ora 9:49 cu defectul de la TV  LG ,si am intrbat daca trafo linii original este echivalent cu trafo linii mentionat mai sus si nimeni nu a dori sa imi raspunda ,dar totusi astept un raspuns de la dvs .

Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări