gigi56 Postat Iulie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 (editat) Domnilor scuze ca va deranjez cu defectul de mai sus si referitor ca ar fi trafo linii defect ca imi arde Q401 ,si am primit confirmarea ca trafo linii original are inlocuitor cu codurile mentionat de dvs ,dar nu gasesc la firme acest trafo linii sa fac comanda dar am un traf linii recuperat tot de la un TV LG Sasiu: MC- 019A trafo linii are codul :BSC 23 - N0107 se potriveste cu trafo original mentionat mai sus ?. Va multumesc . Editat Iulie 30, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
gaby57 Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 Prietene eu nu pot sterge postarea ,si cred ca nu e nici o problema ca am lipit o postare Link spre comentariu
gigi56 Postat Iulie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 (editat) Ba da este o problema pentru ca dvs ai lipit doua postari, si suntem doi pe aceasta postare si nu poate ajuta doi de o data si fiecare cu problema lui sa primeasca raspuns separat la problema si nuu asa !.si fi atent unde postezi problema ta. Editat Iulie 30, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
gigi56 Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 Buna ziua , Ieri am revenit cu o postare la ora 9:49 cu defectul de la TV LG ,si am intrbat daca trafo linii original este echivalent cu trafo linii mentionat mai sus si nimeni nu a dori sa imi raspunda ,dar totusi astept un raspuns de la dvs . Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum