ctl_tec Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Salutare, Vreau sa achizitionez o freza CNC si fiind incepator va rog sa ma ajutati sa iau decizia asupra brandului. Doresc ceva de calitate , in nici un caz chinezarie. Nu prea stiu piata si cautand pe internet am gasit frezele Wabeco. Daca puteti , si daca stiti alte branduri va rog sa le specificati cu plusurile si minusurile lor. Piesele frezate vor fi din otel , aluminiu , titaniu etc.. Va multumesc Link spre comentariu
dany_cta Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Poate vrei sa arunci o privire si la Tormach, au mai multe marimi interesante 440, 770 si pcnc 1100 (probabil cel mai interesant la nivel de atelier). Link spre comentariu
ctl_tec Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 M-am gandit si la tormach si parca pretul este mai bun fata de wabeco , dar mi se par under power. Pana acum pare cea mai buna varianta. Au foarte multe optionale , ceea ce este bine. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 (editat) Tormach sunt super ok dar nu uita ca o sa trebuiasca sa platesti si transport, vama si tva, nu cred ca au reprezentante in Eu. Dar chiar daca pretul urca putin eu zic ca merita daca vrei o solutie gata functionala, acum depinde cat esti dispus sa investesti si ce asteptari ai. Nu uita ca accesoriile pot sa dubleze costul initial. In rest poti cu succes sa iei o chinezeasca de genul rf45/zx45 si sa o transformi in cnc cu ceva munca, ajungi mai ieftin la bani si daca il aranjezi bine obti performante cel putin identice cu cele de firma dar ai multe alte avantaje (posibilitati de upgrade la motor, piese de schimb ieftine). Editat August 3, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
ctl_tec Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Nu prea as merge pe varianta china . Vreau o varianta plug and play , sa nu trebuiasca sa ii mai fac eu nimic , sau aproape nimic. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Nu stiu daca cei doi mentionati mai sus sunt chiar solutii de-alea profesionale la care sa nu ai nimic de reglat. Vad o gramada pe net care tot regleaza si modifica la ele. Ai putea chiar sa faci o plimbare rapida pana in UK sa le vezi pe astea http://amadeal.co.uk/acatalog/CNC2.html direct in functiune, stiu ca au expozitie acolo. Eventual vorbesti cu ei inainte. Chiar daca sunt china, sunt solutii complete si poate gasesti una care chiar iti place. Macar le vezi live cum lucreaza. Link spre comentariu
ctl_tec Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Merci de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum