Vizitator Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 (editat) Sunt total OffTopic, si nici mie nu prea-mi place sa fiu intrebat de ce vreau asa si nu altfel...dar am si eu o mare curiozitate legata de acest Post @Testikov: de ce trebuia neaparat sa fie analogic.. ? Editat August 1, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Testikov Postat August 1, 2016 Autor Partajează Postat August 1, 2016 Salut Aw Genetix, Sincer sa-ti spun... nu am un motiv bine determinat pt care am ales sa fac totul analogic. Poate din cauza ca m-am saturat de digitale... poate ca nu mai ma tenta sa bag un microcontroler doar pt functia asta (restul montajului fiind analogic), poate ca asa imi spune intuitia mea feminina ca e mai bine... Nustiu. Oricum, e o alegere pur personala care nu este justificata de nimic stiintific. Link spre comentariu
ratza Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Am simulat circuitul si nu prea merge. Are panta dar nu scoate mai mult de 1,5V. De mers merge, dar nu cu FET-ul ăla. Schema era aşa... ca idee. Link spre comentariu
Testikov Postat August 1, 2016 Autor Partajează Postat August 1, 2016 (editat) Dar ce mosfet sa folosec ? Am incercat si cu IRFP240 si la fel imi da... Am bagat si IRF640 care e cel mai potrivit si cu asta nu-mi da tensiune deloc la iesire. Probabil ca nu stiu eu sa reglez cum trebuie rezistentele alea... Editat August 1, 2016 de Testikov Link spre comentariu
sesebe Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Nu sint sigur pt ca nu m-am uitat prea atent, dar acolo cred ca ar trebui un P channel ca sa poata functiona. Link spre comentariu
ratza Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Exact, plus modificările de rigoare la operaţionale. Aşa e cînd faci scheme pe brînci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum