danyby Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Salut, am un tv Samsung model le40a557p2f care are defectul din poze ! Acesta era mai accentual dupa ce am aranjat putin mufele de video s-a mai ameliorat.Modulul video este T400HW01 V4.Se poate face ceva in privinta asta ? Sau trebuie sa schimb tot modulul ? Mersi mult ! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 N-ai AS15 defect acolo? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Integratul AS15 defect ... reparabil dar nu in regim de amator cum se intelege ca e posesorul . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Daaa integratul AS15 defect 99%...Am avut doua defecturi identice. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Tine degetul pe integratul AS15, de pe modulul t-con si daca se incalzeste excesiv, schimbal. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Eu l-as schimba fara sa pun degetul pe el. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Confirm cele spuse de Dan cod! Link spre comentariu
danyby Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 Multumesc mult.O sa am nevoie sa achizitionez o statie cu aer cald, ce imi recomandati intre "gordak 952A" si "hy908 lextool" ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Acelasi lucru este.Denumire diferita Link spre comentariu
myshyk Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Ai incercat sa cauti pe net/ebay modulul Tcon? S-ar putea sa te coste mai putin inlocuirea modulului + valorificarea la un pret rezon al celui defect. Eu asa am procedat si n-am regretat. Link spre comentariu
danyby Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 Multumesc mult de raspunsuri, o sa ma uit sa caut un modul sa il cumpar momentan, pe viitor poate imi achizitionez si o suflanta cu aer cald. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Multumesc mult de raspunsuri, o sa ma uit sa caut un modul sa il cumpar momentan, pe viitor poate imi achizitionez si o suflanta cu aer cald. Daca te pasioneaza electronica si vrei sa inveti si sa practici aceasta meserie eu iti recomand sa cumperi o statie gordak 952A cati va fi de folos si pe viitor Link spre comentariu
adydep Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Cea mai tare "unealtă" de lipit,este "chizdoletul" de Radioprogres Link spre comentariu
modoran Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Nu ai neaparat nevoie de statie de aer cald sa schimbi AS15, pur si simplu ii tai piciorusele la cel vechi, cureti bine locul cu alcool izopropilic, apoi cu flux, tresa absorbanta si letcon il lipesti pe cel nou. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Nu ai neaparat nevoie de statie de aer cald sa schimbi AS15, pur si simplu ii tai piciorusele la cel vechi, cureti bine locul cu alcool izopropilic, apoi cu flux, tresa absorbanta si letcon il lipesti pe cel nou. Si asa bulesti modulul T-Con Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum