Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Samsung 40'' (poze defect)

danyby

Postări Recomandate

Salut, am un tv Samsung model le40a557p2f care are defectul din poze ! Acesta era mai accentual dupa ce am aranjat putin mufele de video s-a mai ameliorat.Modulul video este T400HW01 V4.Se poate face ceva in privinta asta ? Sau trebuie sa schimb tot modulul ? Mersi mult !

post-185195-0-90128800-1469724273_thumb.jpg

post-185195-0-11418600-1469724275_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• danyby

3

• Florinel TV

2

• Depanatoru

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai incercat sa cauti pe net/ebay modulul Tcon? S-ar putea sa te coste mai putin inlocuirea modulului + valorificarea la un pret rezon al celui defect. Eu asa am procedat si n-am regretat.

Link spre comentariu

Multumesc mult de raspunsuri, o sa ma uit sa caut un modul sa il cumpar momentan, pe viitor poate imi achizitionez si o suflanta cu aer cald.

Daca te pasioneaza electronica si vrei sa inveti si sa practici aceasta meserie eu iti recomand sa cumperi o statie gordak 952A cati va fi de folos si pe viitor 

Link spre comentariu

Nu ai neaparat nevoie de statie de aer cald sa schimbi AS15, pur si simplu ii tai piciorusele la cel vechi, cureti bine locul cu alcool izopropilic, apoi cu flux, tresa absorbanta si letcon il lipesti pe cel nou.

Link spre comentariu

Nu ai neaparat nevoie de statie de aer cald sa schimbi AS15, pur si simplu ii tai piciorusele la cel vechi, cureti bine locul cu alcool izopropilic, apoi cu flux, tresa absorbanta si letcon il lipesti pe cel nou.

Si asa bulesti modulul T-Con  :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări