nelutzul40 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Problema e ca scrisul de pe piese a fost sters si dat cu lac, are idee cineva ce este tranzistorul (sau stabilizatorul) incercuit cu radiator? Banuiesc ca el este de vina...... Am cautat pe net dar n.am gasit nimic..... Link spre comentariu
iop95 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 E un MOSFET 600V/6A; dar de ce-l banuiti?! Link spre comentariu
nelutzul40 Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Este negru in jurul lui, siguranta era arsa, am pus o lita si cand l.am bagat in priza a facut o scanteie pe langa sau in el.... Are si o denumire mai exacta daca se poate? Multumesc pt raspuns! Link spre comentariu
iop95 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Puteti folosi cam orice MOS de 600V/6A. Va trebui sa verificati si restul pieselor care intra in grila si CI de comanda. Link spre comentariu
nelutzul40 Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Multumesc mult! Mai are pe langa el un tranzistor mic, o sa verific cam tot ce e pe langa el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum