Vizitator Cristian Corha Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Buna ziua forumisti. Apelez cu incredere si speranta la buna-vointa si cunostintele dumneavoastra pentru a ma ajuta in rezolvarea unei probleme legate de reconditionarea unor palete de tenis de plaja, jucaria preferata a copilului meu. In fapt, suprafata paletelor a pierdut din finisajul initial datorita repetatelor lovituri in minge si a contactului accidental cu apa. Din putinele mele cunostinte stiu ca uleiul de in si/sau ceara de albine nu sunt o solutie suficienta, sau de durata mai lunga. Nu stiu daca sa ma rezum la atat sau ar mai trebui si altceva. Va rog sa ma indrumati si va multumesc anticipat. Toate cele bune! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Cred că lăcuirea ar fi o soluție bună, dar presupune totuși multă manoperă pentru curățirea suprafeței și eventual ceva baiț.Probabil că și varianta cumpărării unei perechi noi nu ar fi de neglijat.... Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Cred că lăcuirea ar fi o soluție bună, dar presupune totuși multă manoperă pentru curățirea suprafeței și eventual ceva baiț.Probabil că și varianta cumpărării unei perechi noi nu ar fi de neglijat.... Mii de multumiri! Da, m-am gandit la aceasta varianta ca si solutie finala si asta deoarece nu cred ca ajung in Grecia anul acesta. De acolo provin si nu am gasit in alta parte la fel. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Se pot slefui si da cu lac da ambarcatiuni asta e usor mai greu este ca trebuie dat jos cordul de pe ele si apoi pus inapoi ca s-ar putea ca lacul sa-l atace si sa se rupa. Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Se pot slefui si da cu lac da ambarcatiuni asta e usor mai greu este ca trebuie dat jos cordul de pe ele si apoi pus inapoi ca s-ar putea ca lacul sa-l atace si sa se rupa. Multumesc. Va rog insa sa detaliati " dat jos cordul"", ca nu inteleg. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 (editat) Firul cu care este impletita plasa. Ai spus ca sant de tenis de plaja deci am presupus ca sant impletite,si am folosit termenul de la cusutul in chirurgie. Editat Iulie 29, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Firul cu care este impletita plasa. Ai spus ca sant de tenis de plaja deci am presupus ca sant impletite,si am folosit termenul de la cusutul in chirurgie. Multumesc pentru sugestie. Paletele sunt complet din lemn, nu au racordaj ca rachetele de tenis. Va doresc o sapamana usoara! Link spre comentariu
eugenbt Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 daca ai pune niste poze, ne-ar fi mai usor sa ne dam cu parerea. mihaighe a presupus ca sunt palete de badmington, de aceea a sugerat sa dai jos racordajul si sa le reconditionezi. daca sunt complet din lemn, exista mai multe metode, functie de obiectul in sine. in principiu, ar fi slefuit, chituit, iar slefuit, dat cu lac, slefuit, dat cu lac ... . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum