Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare palete lemn

Vizitator Cristian Corha

Postări Recomandate

Vizitator Cristian Corha

Buna ziua forumisti.

Apelez cu incredere si speranta la buna-vointa si cunostintele dumneavoastra pentru a ma ajuta in rezolvarea unei probleme legate de reconditionarea unor palete de tenis de plaja, jucaria preferata a copilului meu. In fapt, suprafata paletelor a pierdut din finisajul initial datorita repetatelor lovituri in minge si a contactului accidental cu apa. Din putinele mele cunostinte stiu ca uleiul de in si/sau ceara de albine nu sunt o solutie suficienta, sau de durata mai lunga. Nu stiu daca sa ma rezum la atat sau ar mai trebui si altceva. Va rog sa ma indrumati si va multumesc anticipat.

Toate cele bune!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaighe

2

• validae

1

• eugenbt

1

Cred că lăcuirea ar fi o soluție bună, dar presupune totuși multă manoperă pentru curățirea suprafeței și eventual ceva baiț.Probabil că și varianta cumpărării unei perechi noi nu ar fi de neglijat....

Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha

Cred că lăcuirea ar fi o soluție bună, dar presupune totuși multă manoperă pentru curățirea suprafeței și eventual ceva baiț.Probabil că și varianta cumpărării unei perechi noi nu ar fi de neglijat....

Mii de multumiri!

Da, m-am gandit la aceasta varianta ca si solutie finala si asta deoarece nu cred ca ajung in Grecia anul acesta. De acolo provin si nu am gasit in alta parte la fel.

Link spre comentariu

Se pot slefui si da cu lac da ambarcatiuni asta e usor mai greu este ca trebuie dat jos cordul de pe ele si apoi pus inapoi ca s-ar putea ca lacul sa-l atace si sa se rupa.

Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha

Se pot slefui si da cu lac da ambarcatiuni asta e usor mai greu este ca trebuie dat jos cordul de pe ele si apoi pus inapoi ca s-ar putea ca lacul sa-l atace si sa se rupa.

Multumesc.

Va rog insa sa detaliati " dat jos cordul"", ca nu inteleg.

Link spre comentariu

Firul cu care este impletita plasa.

Ai spus ca sant de tenis de plaja deci am presupus ca sant impletite,si am folosit termenul de la cusutul in chirurgie.

Editat de mihaighe
Link spre comentariu
Vizitator Cristian Corha

Firul cu care este impletita plasa.

Ai spus ca sant de tenis de plaja deci am presupus ca sant impletite,si am folosit termenul de la cusutul in chirurgie.

Multumesc pentru sugestie. Paletele sunt complet din lemn, nu au racordaj ca rachetele de tenis.

Va doresc o sapamana usoara!

Link spre comentariu

daca ai pune niste poze, ne-ar fi mai usor sa ne dam cu parerea. mihaighe a presupus ca sunt palete de badmington, de aceea a sugerat sa dai jos racordajul si sa le reconditionezi. daca sunt complet din lemn, exista mai multe metode, functie de obiectul in sine. in principiu, ar fi slefuit, chituit, iar slefuit, dat cu lac, slefuit, dat cu lac ... .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări