Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul Korvet 200

Freaka666

Postări Recomandate

Buna seara,

am recuperat sau mai bine dat prin atelier peste 2 module dintr-un aplificator rusesc korvet 200um sau ym.

Am gasit pe net ceva poze cu amplificatorul dar nu am gasit nici o schema lizibila... doar un pdf cu un scan super pixelat, modulele par a fii undeva in spate si pinii 3 si 6 sunt terminalele care merg la difuzor.

Ce reprezinta aceste 2 module? Sunt ceva protectii, mai pot fi folosite la altceva?

post-258111-0-77984900-1469651887_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

2

• Freaka666

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai tu cit ai cautat tu pe net?

Eu am gasit schema in mai putin de 1minut.

http://forum.cxem.net/index.php?s=5bfdaf2ac57288c721e73833e192515d&showtopic=124132&st=20&do=findComment&comment=1534855

Da, este o protectie crowbar iar amplificatorul pare unul foarte fortos, are 5 seturi de finali....

Edit: intradevar pare o schema in clasicul stil rusesc desi sint folosite componente occidentale. Stilul de desen este inconfundabil.

Si partea de protectie SOA este interesanta.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Mersi fain:))

Am cautat destul dar nu cunosc rusa.

Da, intradevar a fost foarte fortos (atat pe woofere cat si pe sateliti) si sunet extrem de clar, pana in urma cu vreo 10-12 ani cand s-a prajit.

Editat de Freaka666
Link spre comentariu

Nici eu nu stiu rusa dar daca mai intirzia "revolutia" cu vreo 10-15 ani sigur as fi stiut-o de la tv.

Am cautat numele statiei si apoi am selectat sa afiseze imaginile.....Incearca si ai sa vezi ca schema este pe la inceput chiar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări