Freaka666 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Buna seara, am recuperat sau mai bine dat prin atelier peste 2 module dintr-un aplificator rusesc korvet 200um sau ym. Am gasit pe net ceva poze cu amplificatorul dar nu am gasit nici o schema lizibila... doar un pdf cu un scan super pixelat, modulele par a fii undeva in spate si pinii 3 si 6 sunt terminalele care merg la difuzor. Ce reprezinta aceste 2 module? Sunt ceva protectii, mai pot fi folosite la altceva? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) Pai tu cit ai cautat tu pe net? Eu am gasit schema in mai putin de 1minut. http://forum.cxem.net/index.php?s=5bfdaf2ac57288c721e73833e192515d&showtopic=124132&st=20&do=findComment&comment=1534855 Da, este o protectie crowbar iar amplificatorul pare unul foarte fortos, are 5 seturi de finali.... Edit: intradevar pare o schema in clasicul stil rusesc desi sint folosite componente occidentale. Stilul de desen este inconfundabil. Si partea de protectie SOA este interesanta. Editat Iulie 27, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Freaka666 Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) Mersi fain:)) Am cautat destul dar nu cunosc rusa. Da, intradevar a fost foarte fortos (atat pe woofere cat si pe sateliti) si sunet extrem de clar, pana in urma cu vreo 10-12 ani cand s-a prajit. Editat Iulie 27, 2016 de Freaka666 Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Nici eu nu stiu rusa dar daca mai intirzia "revolutia" cu vreo 10-15 ani sigur as fi stiut-o de la tv. Am cautat numele statiei si apoi am selectat sa afiseze imaginile.....Incearca si ai sa vezi ca schema este pe la inceput chiar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum