Vizitator MARIUS LAURENTIU Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 La un tv Samsung Smart 32J5500 avand ca semnal de intrare un receiver satelit pe port HDMI, dispare imaginea si sunetul (ecranul negru) din cand in cand pentru cca. 3-4 secunde. Tv este nou, are cca. 3 luni. Pe semnal WI-FI (smart ) nu apare acest fenomen.Mentionez ca am conectat receiverul la toate cele 3 porturi HDMI , inclusiv am schimbat receiverul , iar problema persista. Link spre comentariu
clony Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Ce treaba are wifi cu reciverul HDMI? Incercati sa faceti un update de soft si daca se manifesta in continuare mergeti cu el in garantie. Link spre comentariu
Vizitator MARIUS LAURENTIU Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Nu are nici o treaba WI-FI cu HDMI, doar ca fiind tv smart se poate conecta la internet prin cablu sau wi-fi. Atunci cand este conectat la internet prin wi-fi televizorul se comporta normal. Am conectat si un aparat video pe toate intrarile analogice si televizorul este OK.. Deci fenomenul apare doar cand are semnal de intrare pe port HDMI. Pe perioada cand dispare imaginea si sunetul daca apas tasta menu pe ecran se poate vedea OSD. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 nu trebuie sa dati numele firmei de cablu dar contactati aceasta firma si se va rezolva problema. daca nu mergeti cu acest tv la garantie . sansele sunt 50 la 50. atentie nu faceti update de soft nu va recomand acest lucru in faza aceasta. succes Link spre comentariu
Vizitator MARIUS LAURENTIU Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Am schimbat cablul HDMI cu altul mai scurt (30 cm in loc de 1,5 metri) si fenomenul a disparut. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 cred ca aici era vorba de calitatea cablului si nu de lungime. Link spre comentariu
Vizitator MARIUS LAURENTIU Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Oare ? Cel lung este modelul Panasonic RP-CDHF15. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Asta e cablul cu pricina ? http://www.f64.ro/panasonic-rp-cdhf15-cablu-hdmi-cap-mobil-mare-mare-1-5m.html Eu folosesc un cablu HDMI de 7,05 lei de la mivarom de 1,5 metri Alien (chinezesc) pe un 32H5500 si nu am avut vreo problema cu el. Link spre comentariu
Vizitator MARIUS LAURENTIU Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 Da, ala este. Cablul folosit acum (cel scurt de 30 cm) este unul ieftin luat din Metro. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum