vlad228 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Buna ziua! Desi nu este vorba nici despre boxe si nici deapre difuzoare, consider ca locul acestui topic este la aceasta sectiune deoarece castile sunt tot niste traductoare de sunet.Detin o pereche de casti sennheisser hd201 la care se distruge izolatia de silicon a cablului. Imi puteti sugera, va rog niste variante de cablu siliconat, usor si relativ ieftin pe care sa il pot folosi la inlocuirea cablului original?Va multumesc! Link spre comentariu
tomalex Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) Salut, Cordial cmk 209 e cam 5 lei/m. Eu am inlocuit la o pereche de AKG ceva dj518 parca si merg de 2 ani... si castile mele sunt sennn hd 201 care au... acelasi cablu de prin februarie Editat Iulie 27, 2016 de tomalex Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Va multumesc pentru raspuns dar....cablul recomandat de dumneavoastra, din ce vad prin pozele de pe net, nu prea se potriveste cu cel de la casti. Cablul original are izolatia aceea de silicon separata pentru fiecare canal in parte (si ambele canale sunt lipite intre ele) -practic sunt doua cabluri separate care merg apoi unul la casca stanga si celalt la casca dreapta (nu stiu daca am reusit sa explic foarte corect). Cablul recomandat de dumneavoastra are ambele canale in aceeasi izolatie si nu vad cum as putea sa le separ astfel incat sa fie si estetic. Link spre comentariu
tomalex Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 (editat) Eu le-am pus tub termocontractabil, negru, unde se imbina cablurile de la casti (pe la 35 cm de unde ies din casti) cu firul principal si arata bine, au intrat putin mai fortat in casti pt ca e mai gros decat cel original dar nu a fost o problema, iar conector am folosit Neutrik ntp3rc-b edit: Dupa ce le-am unit pe cele 2 de la casti, am folosit firele din centru ca plus pentru casti iar cel de masa care e ecran, ca si minus... pacat ca nu am o poza acum sa iti arat Editat Iulie 28, 2016 de tomalex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum