Vizitator Silvestru Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Salutari. Va rog sa ma ajutati cu acest LCD Venga VG32 DTV3 care se deschide din telecomanda si apare pe ecran "initialising" iar dupa 10 secunde trece in stby, dupa care trece din nou in ON si asa la nesfarsit.. Cineva a mai avut asemenea defect? Exista o modalitate de remediere sau trebuie inlocuita placa? De unde as putea cumpara main board ? 1k Multumesc! Pe sticker-ul main board scrie : Order: T201409061B; Open cell type: HV320WHB-N00; Sw vers: 20141014_104839. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 defect de soft . ori va trebui resoftat prin stick ori reincarcata memoria.cred ca a2a varianta e mai buna . cautati poate are cineva. succes Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Verificati butoanele din tv cele de comanda.....au rezistenta si dau comenzi aiureaSpor si bafta Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Acest tv are probleme de soft Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Ca sa va putem ajuta, trebuie sa ne spuneti seria de pe main board, ce scrie pe eticheta nu ne intereseaza..... Link spre comentariu
Vizitator Silvestru Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Pe main-board nu sunt alte serii. Doar ce am scris mai sus. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Asa arata placa? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 in patratul rosu ave-ti o memorie spi flash,incercati citirea ei si rescrierea cu acelasi continut,in multe cazuri da rezultate,asta daca va pricepeti si ave-ti programator Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 in patratul rosu ave-ti o memorie spi flash,incercati citirea ei si rescrierea cu acelasi continut,in multe cazuri da rezultate,asta daca va pricepeti si ave-ti programator Exact asa l-am rezolvat eu,cu acelasi defect !!! Soft exact pentru acest ''ozn'' nu am gasit!! Link spre comentariu
Vizitator Silvestru Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Placa este putin diferita de cea din foto, nu are intrarile video component, intrarea selector canale e pe verticala, totusi memoria falsh se gaseste aprox. in aceeasi pozitie. O sa incerc metoda Dl. Iuliantv, confirmata si de Dl. Bughiu. Din pacate programatorul willem pe care-l am de ceva timp nu are adaptor ptr smd si nici nu cred ca suporta memorii 25.... Puteti sa-mi recomandati unul prevazut cu usb, care functoneaza cu win 7 ? Multumesc tuturor pentru informatii! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) Ieftin si bun https://www.optimusdigital.ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.html?search_query=ch341&results=1 Editat Iulie 27, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Silvestru Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Multumesc si Dl. Costica LCD. Am cumparat programatorul indicat de dvs. O sa revin cu rezultatatul final. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum