codrut Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 model LE32A436T1D Cand il bag in priza ledul face 5 flash-uri apoi ramane stins .Nu am decat tensiunea de 5v,restul tensiunilor lipsa. Am schimbat toate c-urile din primar si secundar chiar dc nu erau umflati. Pe c-ul mare din primarul sursei am 385v. sursa este aceasta: Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 din ce stiu la samsung daca led are 5 flash= defect de sursa. comanda fortat cu 3,3v pe on separat si vezi daca totul este ok. Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 da, ledul face 5 flash-uri.Am dat comanda fortat de 3,3v si este ok,dar de unde vine acest defect?o schema are cineva? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Care e modelul sursei ?? Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 pare a fi bn44-00192b daca vad bine in foto. si nu cred ca este totul ok daca nu faci si un test cu sarcina pe invertor. dupa acesta daca e ok ajungem la main board ca din aceasta cauza suntem depanatori sau ma rog electronisti. si poate ajungem la memorie sau orice sursa smd din main. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Vezi daca face doar 5 flash-uri lasal de mai multe ori , eu am avut un samsung si facea odata 5 flash si odata 6 flash si se repeta Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Face 5 flash-uri apoi ramane led-ul stins. Proprietarul spune ca face asa de cand a fost ultima ploaie si a tunat. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Comanda On-Off o da mainbord-ul.Eu acolo as cauta defectul.Posibil o rescriere de soft ar rezolva problema.Succes Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Cu memorie goala nu merge? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) un rest memorie poate ajuta ,personal am rezolvat cateva buc cu aceste metode,dar cate odata e mai usor sa rescrii memoria,asta daca ai continut,daca nu se poate incerca citirea si salvarea continutului memoriei existente,stergera ei si rescrierea cu continutul vechi https://wiki.samygo.tv/index.php5/UnBricking_TV_by_EEPROM_Reset Editat Iulie 27, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum