Light_man Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 am gasit prin casa un sagem mai vechi (mv 3026) si vreau sa vad daca mai functioneaza dar are o problema nu se incarca adica numai daca il tin intr-o anumita pozitie (mufa telefonului de alimentare nu e oxidata sau murdara...) mufa si telefonul. cineva a facut mai demult o fapta buna buna cu el....bagand mufa de alimentare invers (fortat). acumulatorul e gol. aveti vre`o idee ce as putea sa ii fac ca sa pot vedea daca mai e bun fara o vizita pe la un service :weedman: ? Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Chiar si atat nu-ti dai seama cam ce ar avea ? Daca te uiti cu o lupa atent ,o sa observi ca pinii de pe placa sunt dezlipiti ,contact imperfect. In special cei 2 pini de incarcare , nu mai stiu care 1 si 4 s-au 2 si 4,vezi tu acolo ia la rand si lipeste ,si vezi ca o sa fie ok. Link spre comentariu
Light_man Postat Aprilie 11, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2007 m-am uitat atent...cu un mic microscop....si nu erau desprinsi, rupti pinii de contact. insa faza cu lipitul direct unor fire pe pini de incarcare ar fi o idee insa trebuie sa caut schema mufei :yawinkle: nu vreau sa fac vre-un scurt pe acolo si sa-l stric mai tare. ma apuc acum de el sa vad care e hasu`!mc de idee....alte pareri mai sunt :smt003 ??? Link spre comentariu
crisgsm Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 pinii de incarcare sunt 1 (+) si 6 (gnd) Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 ok 1 si 6 dar cum imi dau seama care e 1 :smt005 ai cumva poate si un diagram pt mufa de alimentare din tel:D? Link spre comentariu
one Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Daca pinii sunt lipiti bine atunci e mufa rupta intr-un loc care nu se vede.Totusi, nu ar strica sa refaci lipiturile la acei pini...In caz extrem, cumperi mufa si o inlocuiesti. Sau adaptezi o alta mufa in locul ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum