Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sagem MV3026

Light_man

Postări Recomandate

am gasit prin casa un sagem mai vechi (mv 3026) si vreau sa vad daca mai functioneaza dar are o problema nu se incarca adica numai daca il tin intr-o anumita pozitie (mufa telefonului de alimentare nu e oxidata sau murdara...) mufa si telefonul. cineva a facut mai demult o fapta buna buna cu el....bagand mufa de alimentare invers (fortat). acumulatorul e gol. aveti vre`o idee ce as putea sa ii fac ca sa pot vedea daca mai e bun fara o vizita pe la un service :weedman: ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

3

• vasy_gsm

1

• crisgsm

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Chiar si atat nu-ti dai seama cam ce ar avea ? Daca te uiti cu o lupa atent ,o sa observi ca pinii de pe placa sunt dezlipiti ,contact imperfect. In special cei 2 pini de incarcare , nu mai stiu care 1 si 4 s-au 2 si 4,vezi tu acolo ia la rand si lipeste ,si vezi ca o sa fie ok.

Link spre comentariu

m-am uitat atent...cu un mic microscop....si nu erau desprinsi, rupti pinii de contact. insa faza cu lipitul direct unor fire pe pini de incarcare ar fi o idee insa trebuie sa caut schema mufei :yawinkle: nu vreau sa fac vre-un scurt pe acolo si sa-l stric mai tare. ma apuc acum de el sa vad care e hasu`!mc de idee....alte pareri mai sunt :smt003 ???

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Daca pinii sunt lipiti bine atunci e mufa rupta intr-un loc care nu se vede.Totusi, nu ar strica sa refaci lipiturile la acei pini...In caz extrem, cumperi mufa si o inlocuiesti. Sau adaptezi o alta mufa in locul ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări