florinapostol Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Sint doar amator .Nu as fi in stare sa concep o schema . De aceea am si apelat la cunostintele Dvs. Link spre comentariu
simson Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Am si eu 4buc OS51 noi in box. Odata am injghebat un montaj de proba cu sursa de tensiune reglabila sa incerc a forma perechi si mare dezamagire cand mi-am dat seama ca 3 sant gazate. Nu vreau sa va dezamagesc dar aceeasi problema au intalnit si altii cu OS51. Link spre comentariu
florinapostol Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Cind am sa reusesc sa iau socluri pentru ele le voi testa cu uTracer-ul. Sper sa fie bune . Link spre comentariu
imreberes Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Pt @simson: cele gazate au avut vreun semn asa "ochiometric"? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Am si eu 4buc OS51 noi in box. Odata am injghebat un montaj de proba cu sursa de tensiune reglabila sa incerc a forma perechi si mare dezamagire cand mi-am dat seama ca 3 sant gazate. Nu vreau sa va dezamagesc dar aceeasi problema au intalnit si altii cu OS51.A aparut acea lumina albastra pe sticla ? Daca da,tuburile nu au nici pe dracu,s-a mai discutat despre asta pe forum,este o falsa problema.Pt @simson: cele gazate au avut vreun semn asa "ochiometric"?In primul rind sa definim acea "gazare" A patruns aer in ele? . Link spre comentariu
florinapostol Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 am pus anunt si la sectiunea "Cumparari" dar icerc si aici : are cineva un soclu pentru aceasta lampa? De vinzare si preferabil din Bucuresti. As vrea sa le testez cu uTracer-ul. Link spre comentariu
THOMAS Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 am pus anunt si la sectiunea "Cumparari" dar icerc si aici : are cineva un soclu pentru aceasta lampa? De vinzare si preferabil din Bucuresti. As vrea sa le testez cu uTracer-ul. Nu va trebuie soclu pentru a-l testa cu uTracerul,cateva testere (foarte scurte cel mult 15cm!) cu crocodili si banane la capete si gata,altfel ar trebui sa avem zeci sau chiar sute de tipuri de socluri,nu-i asa?! Am testat si eu un astfel de tub si nu pare ceva serios,nu are nicio legatura cu datele de catalog,dar poate dintr-un lot mai mare se pot gasi perechi. Link spre comentariu
simson Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 A aparut acea lumina albastra pe sticla ? Daca da,tuburile nu au nici pe dracu,s-a mai discutat despre asta pe forum,este o falsa problema.In primul rind sa definim acea "gazare"A patruns aer in ele? . La vedere nu se observa nimic deosebit pe tub. La teste cam la 80-90% din Pdmax apare lumina albastra in balon.Dar si pana atunci tubul raspundea paralel cu datele din catalog.Un singur tub este OK din 4.Inca o data, tuburile sant noi, Tungsram ,se vede si pe picioruse ca nu au vazut socluri.Asta este. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 La vedere nu se observa nimic deosebit pe tub. La teste cam la 80-90% din Pdmax apare lumina albastra in balon.Dar si pana atunci tubul raspundea paralel cu datele din catalog.Un singur tub este OK din 4.Inca o data, tuburile sant noi, Tungsram ,se vede si pe picioruse ca nu au vazut socluri.Asta este.Nu au nimic,doar dispersie a caracteristicilor.Am mai spus asta pe forum,cu cit tensiunea anodica este mai mare si tensiunea de negativare mare,cu atit exista sanse sa apara acea lumina pe sticla sau intre grile.Ma repet ,am obsevat acest fenomen de multi ani,am un amp pe care ascult zilnic ,cu 6p3c-e ,cinta de peste un an de zile,pe toate cele patru finale apare acea lumina albastra,am in sala de repetitii un amp care este forjat zilnic ,de aproape 5 ani acel amp isi face treaba,cu toata albastreala care apare pe cele 4 el34,este o falsa problema si folclor de pe net.Daca tubul ar avea aer in el,s-ar arde filamentul destul de repede sau ar aparea descarcari in tub. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum