marel Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 salut.la apasarea butonului on apare eroarea E9,va rog putin ajutor.multumesc anticipat. Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 E9 - internal interface error - exchange interface with silicone carrier - ce inseamna asta nu as putea traduce - se refera la Electrolux , posibil sa fie valabil si pentru Zanussi http://www.manualslib.com/manual/812044/Electrolux-Cookers.html?page=10#manual Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Placa de control tactil defecta. Deconecteaza plita de la retea si reconecteaza dupa 1 min. Daca nu'si revine ... Link spre comentariu
marel Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 mersi mult,acum merge normal. Link spre comentariu
Darden Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Aceeasi problema o am si eu....nu stiu ce sa-i mai fac,ma bate gandul sa o comand pwm!!! Link spre comentariu
marel Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) verifica condensatori de 100n/310v,la mine a fost unul dus,sticla treb sa preseze pe placa de control tactil,altfel da eroarea e9 Editat Iulie 27, 2016 de marel Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 "sticla treb sa preseze pe placa de control tactil,altfel da eroarea e9" - asta'i rolul suportului de silicon al modulului de control tactil ( silicone carrier") sa mentina presat modulul de sticla. Link spre comentariu
Darden Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Interesant.....nici nu am sticla la mine,am lasat-o la proprietar,nici prin gand nu mi-a trecut ca ar putea fi acea sticla cauza!!! O sa o cer proprietarului si o sa verific!! Va multumesc frumos!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum