Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat Hoover DYN 10146P8

Petre Marian

Postări Recomandate

Salut! Am postat asta in speranta ca ma poate ajuta cineva macar cu un sfat....Cu ceva vreme in urma am cumparat o masina de spalat Hoover cu un defect minor pe placa. O rezistenta de 180 K arsa. Am inlocuit-o si masina merge dar, ceasul care indica timpul ramas pina la finalul ciclului de spalare merge aiurea sau sta pe "ginduri" . Oare sa mai fie vreun defect in placa sau pur si simplu este din soft . Masina dealtfel merge in parametrii normali.....Pareri.???? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Petre Marian

7

• crmn1

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

masina nu mergea deoarece era aceasta rezistenta arsa? daca da in ce etaj era aceasta r? pe alim sau in alta parte . vedeti ca elforum  cere mai multe detalii. cautati sa fiti mai explicit.

Link spre comentariu

din pacate nu va pot spune nimic de resetare sau soft la aceasta masina. se pare ca este sora cu >amica< un model polonez ieftin si p,,,,. daca doriti poate postati foto placa electronica si alte detalii  poate poate....

Link spre comentariu

din ce stiu la aceasta placa este cu motor trifazic si nu sunt probleme de acest gen tind sa cred ca este totusi de soft . va recomand sa o lasati asa  pentru moment nu stiu daca conteaza asa mult ceasul important e sa spele bine. daca am ceva nou va trimit un soft sau poate are altcineva.

Link spre comentariu

Spala bine face toate ciclurile numai ca nu respecta timpii pe care ii afiseaza la inceput . Ciclul de spalare dureaza de regula mai putin decat cel afisat la inceput si ceasul ramane pe ganduri.( nu afiseaza 10- 9- 8 etc..... scrie doar 10 -6 -end).Pooate isi reduce timpul de spalare ca nu am folosit-o incarcata decat cu cateva trente , max 2kg...? Sa fie din cauza ca am folosit o rezistenta de 5w in loc de 3w dar de aceeasi valoare ?

Link spre comentariu

Spala bine face toate ciclurile numai ca nu respecta timpii pe care ii afiseaza la inceput . Ciclul de spalare dureaza de regula mai putin decat cel afisat la inceput si ceasul ramane pe ganduri.( nu afiseaza 10- 9- 8 etc..... scrie doar 10 -6 -end).Pooate isi reduce timpul de spalare ca nu am folosit-o incarcata decat cu cateva trente , max 2kg...? Sa fie din cauza ca am folosit o rezistenta de 5w in loc de 3w dar de aceeasi valoare ?

Link spre comentariu

da incarcarea poate duce la scurtarea timpului de spalare iar rezistenta nu are nici o legatura poate doar durata ei de viata sa fie afectata.niciodata din cronometrare nu am vazut ca o masina sa respecte strict timpul exclus la cele cu programator mecanic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări