K1nderu Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum pot regla acele de la turometru si vitezometru? Care este operatiunea pentru reglarea acelor? Multumesc! Link spre comentariu
ilzul Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Atunci cand pui mufa in spatele ceasurilor ar trebui ca actuatoarele sa se duca in pozitia zero.Cand au ajuns in zero, scoti mufa, scoti acele si le pui pe 0 la kilometraj si la turometru (sau in locul unde ar fi trebuit sa fie).Bagi mufa inapoi, si cam aia e.Cu VCDS sau alt tester ar trebui sa ai la "instrument cluster" optiunea sa le testezi sa vezi daca se misca corect. Succes! Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 Am facut asta, acum, acele au un tremurat si parca vitezometru nu-mi mai indica corect. Acele tremura doar cateva secunde si se stabilizeaza. Link spre comentariu
ilzul Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 (editat) "tremura" atunci cand bagi mufa in spate, sau cum? Incearca la fel, sa bagi mufa, le lasi sa termine de tremurat, scoti mufa din spate, si apoi scoti si acul de la vitezometru si il pui cat poti de bine pe pozitia initiala - care ar trebui sa fie undeva fix pe 0 km/h. PS: perfect, perfect nu cred ca o sa reusesti sa le pui la loc. Editat Iulie 26, 2016 de ilzul Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 Tremura când bag mufa. Cred ca le.am dereglat de tot. Am rotit de ele si acum indica eronat... Link spre comentariu
ilzul Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Scoate mufa, scoate acele, baga mufa, lasale sa termine de tremurat, scoate mufa, incearca sa bagi acele pe pozitia initiala (doar le impingi in jos), bagi mufa, le lasi iar sa tremure, vezi ce iti indica dupa tremurat, daca raman in 0 inseamna ca sunt ok. Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 (editat) O sa incerc si revin cu rezultate, multumesc mult! Edit: Am incercat, acele raman la 0, dar parca tot nu mi se pare ok ce indica in mers. Tot nu m-am lamurit, daca am rotit in stanga si in dreapta de ele, s-a dereglat ceva? Multumesc pentru timpul acordat! Editat Iulie 27, 2016 de DragosMarian Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/114249-Speedo-Cluster-Calibration poate te ajuta Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 Am rezolvat, doar mi se parea ca nu indica bine, totul e ok, multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum