Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv sport color Gold Star model:NR CL- 14F80 -Nu se memoreaza canalele

Vizitator PECSI STEFAN

Postări Recomandate

Vizitator PECSI STEFAN

Buna tuturor!Am un televizor color,tip sport,CRT,cu diagonala de 32 cm,problema e ca nu memorează canalele,ii dau cautare automată,le cauta ,dar nu sta ,iese din post,nu se poate folosi numai prin scart, cu semnal audio -video.Are doua integrate Stv 2112B si Stv 6387B1/FLI.O fi careva dintre ele defect,ca fuge din bandă,nu stă?!Multumesc,anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• stefanpecsi

3

• geoky

2

• iuliantv

2

Top autori în acest subiect

Vizitator PECSI STEFAN

Multumesc pentru ajutor,la Nei-ul postat anterior a fost usor,rezolvarea,dar poate si cu asta.L-am primit de la cineva,din cauza ca fugeau canalele.Dar acum am observat dupa ce fusese pe balcon,in căldura mare,vreo 4-5 luni,stau canalele care sint pe el.As vrea sa dau o cautare,cu o telecomanda Made for you,dar nu mai stiu codul,nu stiti oare voi,daca va rog frumos!Cred ca numai trebe recositorit contactele la tv-ul asta,mai ales la cele doua integrate,la procesor.Bobina CAF are,dar numai unul,prin calea comună,asta e un model mai nou,simplu.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut prieteni buni!Am pus o vreme deoparte acest televizor,acum am incercat zilele acestea sa invirt de bobina aceea CAF,parca are o pozitie unde nu iese din banda de tot,dar tot apare dupa citeva secunde un biriit, bineinteles cu sunet cu tot.Nu exista ceva metoda sa pui acolo la bobina ceva,si sa o fixeze frecventa?sau o fi din integrat,are si doua mai mici!N-ace-ti vreo idee?Va multumesc!

Link spre comentariu

Nu exista ceva metoda sa pui acolo la bobina ceva,si sa o fixeze frecventa?

In momentul cand este imagine optima, dar chiar in acel moment, pui o picatura de superglue "acolo la bobina", si se fixeaza frecventa ...

Link spre comentariu

Eu nu as pune pentru nimic in lume superglue.

Ma rog, am oferit o metoda pentru cei care nu vor sa munceasca si sa invete electronica studiind forumul asta, care da "mura in gura" o multitudine de informatii, fara sa cumperi carti, sa mergi pe la scoli sa tocesti bancile, etc. Ci ei doar vor sa repare aparate.

Link spre comentariu

Eu nu as pune pentru nimic in lume superglue.

corect ,in cel mai bun caz o picatura de ceara,dar daca bobina nu reactioneaza la reglaj fin atunci mai mult ca sigur trebuie schimbata sau spart condesatorul intern si pus unul pe spate,parca de 5pf

Link spre comentariu

Multumesc mult tuturor,poate ca ideea lui Iulian e buna,am incercat sa invirt încet,dar degeaba,tot incepe biriitul dupa o vreme,denunt la reparat,ca ma gîndeam asa,daca România trece pe digital,oricum numai prin scart o sa-l pot folosi,cu un decodor digital pe cablu,n-are rost ,sa -mi pierd vremea cu el.Se aude,ca si noi trecem din dcembrie,pe digitala,apoi nu stiu,daca e adevarat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări