Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Va salut ,

Acesta este "Telefunken 49 W" , similar cu al d-lui Nicolae , pe care il salut cu toata stima si caruia ii multumesc pentru pozele trimise . Aparatul meu inca nu functioneaza . In afara de timpul necesar , pe langa aceeasi problema a schemei , aparatul suferind serioase modificari inainte de a ajunge la mine , nu am reusit sa gasesc un soclu si o baza de tub , de tip "Europe 7-pin " si rog colegii care au asa ceva sa ma anunte :

http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_ach1.html

(numai baza tubului si eventual soclu )

Ramane, ca dupa repunerea in functiune, sa ridcam schemele aparatelor si sa le comparam. Din schimbul de informatii de pe forum si direct cu d-l. Nicolae, care a repus aparatul sau in functiune, am ajuns la concluzia ca este o superheterodina cu detectie pe grila. Informatiile de pe capacul-spate sunt in limba romana si au aceleasi caracteristici grafice ca la aparatele mentionate mai sus. ( voi reveni si cu o poza capacului )

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna seara.O rugaminte la Dvs.,mi-ar trebui o schema de Philips 661U.Daca are cineva,s-o posteze. Multumesc anticipat

Deseara am sa ti-o trimit daca nu e cineva mai rapid ca mine.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am intrat in posesia unui Siemens 115W, are cineva schema disponibila?Am gasit schema Siemens 15W care este cu aceleasi tuburi insa este posibil sa fie cateva modificari si prefer sa lucrez pe schema originala.Cu multumiri anticipate, MiniTehnicusPS. Lucrez la un Terta T425, daca are nevoie cineva de schema reply.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări