kripton Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Va salut , Acesta este "Telefunken 49 W" , similar cu al d-lui Nicolae , pe care il salut cu toata stima si caruia ii multumesc pentru pozele trimise . Aparatul meu inca nu functioneaza . In afara de timpul necesar , pe langa aceeasi problema a schemei , aparatul suferind serioase modificari inainte de a ajunge la mine , nu am reusit sa gasesc un soclu si o baza de tub , de tip "Europe 7-pin " si rog colegii care au asa ceva sa ma anunte : http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_ach1.html (numai baza tubului si eventual soclu ) Ramane, ca dupa repunerea in functiune, sa ridcam schemele aparatelor si sa le comparam. Din schimbul de informatii de pe forum si direct cu d-l. Nicolae, care a repus aparatul sau in functiune, am ajuns la concluzia ca este o superheterodina cu detectie pe grila. Informatiile de pe capacul-spate sunt in limba romana si au aceleasi caracteristici grafice ca la aparatele mentionate mai sus. ( voi reveni si cu o poza capacului ) Link spre comentariu
virgil_19 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Va salut. Am nevoie de Poza ansamblu bloc rd. frecventa (comutator game) al acestui aparat. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Poftiti schema ceruta..sper sa va fie cu folos si sa va ajute in rezolvarea problemei pe care o aveti Link spre comentariu
virgil_19 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Va multumesc.Schema o am , imi este necesar dispunerea pieselor pe comutatorul de game, partea de sus. Unele aparate au aceasta prezentare.Bobina- mai mare dispusa intr L. M. are un fir in ,,aer". Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Verificati sa nu fie chiar firul de la masa...daca nu pe comutatorul de L.M trebuie sa vina 2 fire de obicei de la bobina..ia incercati cu el la masa... Link spre comentariu
virgil_19 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Va multumersc, dar nu este . Cu stima, Virgil. Link spre comentariu
jack Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Buna ziua , Am primit un Telefunken 129 WLKa . Rog mult daca ma poate ajuta cineva cu schema aparatului ca sa-l pot readuce la viata mai usor . Multumesc mult . Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 http://www.trioda.com/shop/schematic/es ... 129wlk.gif Link spre comentariu
jack Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Multumesc tare mult . Multa stima . Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Domnul nicolae57, inca nu a fost sa nu dea solutii la obiect la solicitarile membrilor forumului... Felicitarile noastre... Link spre comentariu
atilalukinich Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Buna seara.O rugaminte la Dvs.,mi-ar trebui o schema de Philips 661U.Daca are cineva,s-o posteze. Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Buna seara.O rugaminte la Dvs.,mi-ar trebui o schema de Philips 661U.Daca are cineva,s-o posteze. Multumesc anticipatDeseara am sa ti-o trimit daca nu e cineva mai rapid ca mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Iata si schema promisa.Este fara valori, insa atasez o schema f asemanatoare cu valori de la 208U. Philips_661U[1].cfm.pdf Link spre comentariu
atilalukinich Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Multumesc frumos ! Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Am intrat in posesia unui Siemens 115W, are cineva schema disponibila?Am gasit schema Siemens 15W care este cu aceleasi tuburi insa este posibil sa fie cateva modificari si prefer sa lucrez pe schema originala.Cu multumiri anticipate, MiniTehnicusPS. Lucrez la un Terta T425, daca are nevoie cineva de schema reply. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum