Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Da,Telefunken Concerto HiFi 4040, il am in PDF, cum fac sa-l atasez aici?

Daca fisierul este sub 1Mb il adaugi aici; daca este mai mare de 1Mb il pui pe un site de depozit si pui aici link-ul.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator nikolas

Buna ziua , Rog daca are cineva o schema de radio Telefunken 4W38 . Are tuburile 2 buc AF7 , AL4 , AZ1 . Posibil ca a fost fabricat / asamblat la noi in tara deoarece pe capacul din spate tot ce scrie e in l. romana . In coltul dreapta jos , pe capacul din spate , mai e scris K.-Nr. T 140 WK Multumesc Eventual , daca are cineva vreun asemenea aparat degradat , astept un p.m.

Link spre comentariu

Pune cateva fotografii sa lamurim lucrurile(fata,interior si capac spate).

Eu am un aparat asemanator,Telefunken 49W cu inscriptionarea capacului in limba romana,posibil construit in Ungaria,caut schema de aproape doi ani, din pacate fara succes.

Uite aici povestea unui alt aparat asemanator, cu diferenta ca foloseste tuburi cu tensiunea de filament mai mare destinate aparatelor cu alimentare universala.

http://www.proradioantic.ro/?x=articole&id_stire=109

Link spre comentariu
Vizitator nikolas

Aparatul meu este aproape identic cu cel al dlui Pitagora , exceptand tuburile si alimentarea . Pana si sticla de scala se aseamana , la mine e bucati marunte , asa a ajuns prin colet cu posta romana . Pun maine niste poze.

Link spre comentariu
Vizitator nikolas

L-am luat pt ca nu e superheterodina . Din nefericire , sticla de scala s-a facut tandari , din cauza vanzatorului care l-a ambalat superficial....

post-53268-13982943692_thumb.jpg

post-53268-139829436925_thumb.jpg

post-53268-139829436937_thumb.jpg

post-53268-139829436952_thumb.jpg

Link spre comentariu

L-am luat pt ca nu e superheterodina . Din nefericire , sticla de scala s-a facut tandari , din cauza vanzatorului care l-a ambalat superficial....

Am atasat doua scheme cu aparate ce folosesc aceasi serie de tuburi.Poate va sunt de folos.Succes!
Link spre comentariu
Vizitator nikolas

nicolae57 , va multumesc mult . Am o carte din 1957 in l. maghiara cu aparatele care s-au fabricat in Ungaria intre 1936 - 1950 . Sunt multe modele de Telefunken dar 49W nu apare . Cele mai multe sunt urmate de litera V , U , T , dar nici cu cifrele 49 nu apare nimic . Posibil , cele care au cartonul scris in l. romana , dupa cum sustine Dl Pitagora , sa fi fost proiectate in Germania si sa fi fost fabricate in tara noastra .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări