Lonerider Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Salut, ai gasit schema? O am eu + cablajul.De Telefunken Concerto HIFI4040? Sau ai intrebat pentru altcineva? Eu nu am gasit inca... Link spre comentariu
ALVIN Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da,Telefunken Concerto HiFi 4040, il am in PDF, cum fac sa-l atasez aici? Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da,Telefunken Concerto HiFi 4040, il am in PDF, cum fac sa-l atasez aici?Daca fisierul este sub 1Mb il adaugi aici; daca este mai mare de 1Mb il pui pe un site de depozit si pui aici link-ul. Link spre comentariu
Vizitator liveatc_lrop Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da,Telefunken Concerto HiFi 4040, il am in PDF, cum fac sa-l atasez aici?Daca fisierul este sub 1Mb il adaugi aici; daca este mai mare de 1Mb il pui pe un site de depozit si pui aici link-ul. http://www.freeservicemanuals.info/en/s ... FI%204040/ Link spre comentariu
ALVIN Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Schema din link-ul de mai sus o aveam si eu. Bafta la reparat! Link spre comentariu
Lonerider Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Mii de multumiri. Link spre comentariu
dore Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 as avea nevoie de schema receptorului de mai sus pt o restaurare pe forum apare ceva dar nu e acea. multumesc anticipat! si nici pe net nu gasesc! Link spre comentariu
marianos Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Salutare tuturor !Ma poate ajuta cineva cu o schema a radioreceptorului din titlu ?Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator nikolas Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Buna ziua , Rog daca are cineva o schema de radio Telefunken 4W38 . Are tuburile 2 buc AF7 , AL4 , AZ1 . Posibil ca a fost fabricat / asamblat la noi in tara deoarece pe capacul din spate tot ce scrie e in l. romana . In coltul dreapta jos , pe capacul din spate , mai e scris K.-Nr. T 140 WK Multumesc Eventual , daca are cineva vreun asemenea aparat degradat , astept un p.m. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Pune cateva fotografii sa lamurim lucrurile(fata,interior si capac spate). Eu am un aparat asemanator,Telefunken 49W cu inscriptionarea capacului in limba romana,posibil construit in Ungaria,caut schema de aproape doi ani, din pacate fara succes. Uite aici povestea unui alt aparat asemanator, cu diferenta ca foloseste tuburi cu tensiunea de filament mai mare destinate aparatelor cu alimentare universala. http://www.proradioantic.ro/?x=articole&id_stire=109 Link spre comentariu
Vizitator nikolas Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Aparatul meu este aproape identic cu cel al dlui Pitagora , exceptand tuburile si alimentarea . Pana si sticla de scala se aseamana , la mine e bucati marunte , asa a ajuns prin colet cu posta romana . Pun maine niste poze. Link spre comentariu
Vizitator nikolas Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 L-am luat pt ca nu e superheterodina . Din nefericire , sticla de scala s-a facut tandari , din cauza vanzatorului care l-a ambalat superficial.... Link spre comentariu
Vizitator mishu_zx Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Buna seara. Poate sa ma ajute cineva cu o schema de Rolsound Rst 450? Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 L-am luat pt ca nu e superheterodina . Din nefericire , sticla de scala s-a facut tandari , din cauza vanzatorului care l-a ambalat superficial....Am atasat doua scheme cu aparate ce folosesc aceasi serie de tuburi.Poate va sunt de folos.Succes! Link spre comentariu
Vizitator nikolas Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 nicolae57 , va multumesc mult . Am o carte din 1957 in l. maghiara cu aparatele care s-au fabricat in Ungaria intre 1936 - 1950 . Sunt multe modele de Telefunken dar 49W nu apare . Cele mai multe sunt urmate de litera V , U , T , dar nici cu cifrele 49 nu apare nimic . Posibil , cele care au cartonul scris in l. romana , dupa cum sustine Dl Pitagora , sa fi fost proiectate in Germania si sa fi fost fabricate in tara noastra . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum