sonic11 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Fac ca tiganu... Un print după spatele radioului Bicaz are cineva? Link spre comentariu
mosu20 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 multimesc, voi incerca sa vedem ce iese. Link spre comentariu
patrascanu Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Domnilor, am si eu nevoie de o schema de receptor pe lampi Herald, are sasiu metalic cu 3 lampi AF7, AL1 si AZ1 Multumesc anticipat Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Și Herald-ul ăsta nu are și ceva cifre/litere după nume ? Sau pe capacul din spate, ce scrie ? Dă amănunte, pune poze, că interesul e al tău, nu al nostru... Link spre comentariu
patrascanu Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 (editat) Editat Februarie 10 de patrascanu Link spre comentariu
patrascanu Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 se pare ca nu a auzit nimeni de modelul asta de radio Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Cel puțin până acum așa se pare....dar nu disperați, poate nu au intrat recent marii colecționari. Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 11 ore, patrascanu a spus: se pare ca nu a auzit nimeni de modelul asta de radio Trimiteţi-mi, vă rog, o adresă de email să vă trimit ceva documentaţie. Link spre comentariu
patrascanu Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 documentatia respectiva nu contine schema acestui aparat Link spre comentariu
okean Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 (editat) Radioul dvs este un TRF cu reactie care nu ar trebui sa ridice proleme majore in depanare...Schema e ceva de genu' Sau alte variante AICI Editat Februarie 16 de okean Link spre comentariu
lucadorin Postat Mai 3 Partajează Postat Mai 3 Salutare! Deține cineva un radio Vostok 57? Am achiziționat un aparat de acest gen, dar este fără pinionul de pe consensatorul variabil. Ma poate ajuta cineva cu o poză? Ideal ar fi chiar să găsesc acel pinion... Am căutat pe net, dar nu m-am lămurit... Al meu e așa: fără pinion și fără ață de scală! Mulțumesc! Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 Goagal: ... e plin de poze https://www.google.com/search?q=радиола+восток+57 ca doar nu este vorba de un model rar sau vreun prototip. https://violity.com/ru/105209509-radiola-vostok---57-bez-korpusa-bonus sau https://dzen.ru/a/Y_L1deF5MgDCfGBn de unde se vede ca roata are 5 spite, e un pic mai inalta ca un 6p14p .... ochiometric, oricum nu e asa critic diametrul atata timp cat are ata de scala. In varianta mai muncitoreasca poate fi facuta pe un strungulet dintr-o bara de textolit, in varianta moderna ar putea fi realizata la o imprimanta 3D. Link spre comentariu
lucadorin Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 M-am lămurit! Și eu m-am gândit la un strunguleț. Problema e, din ce văd, că are două cote la canalele unde rulează sfoara. Mulțumesc pentru informații! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 Asta cu doua cote sa fie ultima ta grijă dacă ajungi la un strung. E posibil să nu găsești bară de 100...120mm cât trebuie acolo, dar poți încerca să decupezi grosier dintr-o placa de min 5mm grosime un diametru neregulat pe care sa îl prelucrezi în strung. Eu asa am mai făcut când nu am avut bară și piesa era de grosime până în 10mm. Placă găsești mai ușor, sau chiar poți lipi mai multe ca să ajungi la grosime. Link spre comentariu
validae Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 Se poate face pe o imprimantă 3D dacă cineva e amabil și vă măsoară cotele importante de pe o piesă originală. Nu trebuie musai să rezulte cu toate detaliile originale, cele mai importante fiind diametrele interioare și exterioare și șanțurile de rulare a sforii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum