Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Acum 38 minute, franzm a spus:

Nu are cumva un numar Art. Nr. ... trecut pe spate? Incercati cu numarul acela, de ex aici.

Vă salut cu respect.

Încă nu am cumpărat nimic din strainătate până acum şi nu ştiu cum se procedează.

Şi apoi, dupa cum văd preţurile la aceste documentaţii, sigur m-ar costa mult  mai mult decât am dat pe amplificator.

Poate are totuşi unul din colegi, o schemă de amplificator Palladium , chiar dacă nu este varianta celui defect.

Practic, la el este ars(defect) primarul transformatorului de reţea, care are un secundar cu priza mediană.

În prima fază, aş fi vrut să ştiu ce schemă de alimentare e folosită şi ce tensiuni scoate transformatorul de reţea.

Cu stimă,

Editat de elctropan
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare.

Am nevoie de datele bobinelor din circuitele de intrare si oscilator de la receptorul AIDA insa poate fi si de la alt receptor pe tuburi asemanator

cu ech81.

Trebuie sa refac in totalitate etajul de intrare si mixerul la un aparat de radio MINERVA 415W  Wien  deoarece nu mai am ce remedia la aparat,

acesta fiind de-a dreptul macelarit plus bobine lipsa.

In acest caz sunt deschis la propuneri si idei la reconstructia etajului de RF.

Am reusit sa-i remediez partea de FI (483Khz) si JF.

Am comandat lampa ecl11 deoarece avea o microfonie prea pronuntata.

Editat de mihail-cornel
Link spre comentariu

Incearca sa cauti in cartea albastra, la unele receptoare au dat si detalii pentru bobinele de acord si OL. Eu am cartea tehnica de la Modern, cred ca sunt date bobinele, nu mai stiu, trebuie sa caut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări