Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Domnule @vio2007, vă mulțumesc foarte mult ! Am descărcat revista.

Nu știam de acest site. Este interesant. Recomand !

Domnule @adi1967, da, aceasta este adresa, calea directă.

Eu am căutat pas cu pas, am căutat mai mult, dar tot am găsit-o.

Numai de bine !

Editat de deneinvins
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Va salut pe toti cei de pe forum !
Am si eu o intrebare ! Am un caiet chinezesc pe care coperta am incercat sa traduc prin Google Translate (doar a coperta am incercat) dar acest mijloc de traducere nu a reusit din pacate !
Daca stiti careva vreo metoda sau vreun site de traducere sau daca stiti careva detalii despre acest caiet. Am pus in pdf coperta si primele 3 pagini in atasamente si am facut 2 fotografii/2 pagini la primul televizor - este chiar Sport-ul romanesc E-31 dupa marcajul de pe cablaj.
La o rasfoire sumara, caietul prezinta scheme de la televizoare hibride (lampi si tranzistoare), tranzistoare si C.I. - alb-negru si color, unele dintre ele fabricate de Unitra. In ultimele pagini sunt descrise tabele cu caracteristicile tuburilor electronice (lampilor), tuburilor cinescoape si tranzistorilor prezentate in aceste scheme. Catalogul este in format A3 si are in total 74 de pagini, unele scheme chiar si de cablaje fiind prezentate color.
Sper ca se va gasi cineva care sa stie despre ce catalog este vorba, las in atasament cele descrice mai sus.

IMG_20200512_105309.jpg

IMG_20200512_105330.jpg

caiet service chinezesc.pdf

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Va salut cu stima! Domnilor, detin un Philips 440 cu ceas electromecanic, probabil mai special, in sensul in care paletele au inscrise cifrele pe ambele parti si se rotesc in jurul axului orizontal . Problema este ca la trecerea de la un minut la urmatorul, probabil motorul nu are suficienta putere sa aduca noul minut si astfel ceasul se opreste. Am masurat tensiune la bornele motorului si este de 118v. Ma intreb daca este cea corecta. Nu am reusit sa gasesc decat un manual de descriere sumara si punere in functiune. Ma poate ajuta cineva cu o schema ?Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări