Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Vizitator Entropy

Are cineva o schema highdefinition pt radio Darclee 5 S643A2  Tot ce-am gasit pe net sunt low-rez, unde nu se vad valori, sau in unele cazuri nici nu se vad exact nici ce piesa ar trebuii sa fie acolo.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Va salut.Am intrat în posesia unui radio antic marca-Kardon Carnival-fabricat ,conform Radiomuseum,in anul 1924 ,în SUA.Din păcate pe Radiomuseum nu există schema si nu am reușit să o găsesc nici pe alte site-uri.In concluzie,daca cineva are această schemă sau informații care m-ar putea ajuta sa-l readuc la viata,i-as rămâne profund recunoscător.O să încerc să pun si niste poze .Iată și niște poze.post-242604-0-53569700-1476395601_thumb.jpgpost-242604-0-97780100-1476395639_thumb.jpgRevin cu o precizare.In pozele de pe Radiomuseum se văd trei bobine "fund de coș"iar aparatul care îl dețin nu o are decât pe cea din mijloc,si deci ,as avea nevoie de ceva informatii legate de acestea(nr.de spire,diametre,etc).

Link spre comentariu

Va salut.Am intrat în posesia unui radio antic marca-Kardon Carnival-fabricat ,conform Radiomuseum,in anul 1924 ,în SUA.Din păcate pe Radiomuseum nu există schema si nu am reușit să o găsesc nici pe alte site-uri.In concluzie,daca cineva are această schemă sau informații care m-ar putea ajuta sa-l readuc la viata,i-as rămâne profund recunoscător.O să încerc să pun si niste poze ... 

Este foarte uşor să ridici schema aparatului urmărind firele... Avand trei condensatoare variabile este o schema tip TRF (tuned radio frequencies)...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări