Vizitator Entropy Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Are cineva o schema highdefinition pt radio Darclee 5 S643A2 Tot ce-am gasit pe net sunt low-rez, unde nu se vad valori, sau in unele cazuri nici nu se vad exact nici ce piesa ar trebuii sa fie acolo. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 O schema de HEBA (NEVA) pe lampi, radio rusesc fabricat prin '52-53, are cineva ? Multumes frumos. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Un model ,un linc ceva ?? Link spre comentariu
miron1947 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 http://www.rw6ase.narod.ru/00/rp_l/newa51.html Link spre comentariu
vergil Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Ceva mai complect . Sa vedem cat este de clar . Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Multumesc Vergil, asta este. Are 6p3c tip para. Vad ca am fi vecini...Eu sunt de loc din Vulturu-VN. Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Va salut.Am intrat în posesia unui radio antic marca-Kardon Carnival-fabricat ,conform Radiomuseum,in anul 1924 ,în SUA.Din păcate pe Radiomuseum nu există schema si nu am reușit să o găsesc nici pe alte site-uri.In concluzie,daca cineva are această schemă sau informații care m-ar putea ajuta sa-l readuc la viata,i-as rămâne profund recunoscător.O să încerc să pun si niste poze .Iată și niște poze.Revin cu o precizare.In pozele de pe Radiomuseum se văd trei bobine "fund de coș"iar aparatul care îl dețin nu o are decât pe cea din mijloc,si deci ,as avea nevoie de ceva informatii legate de acestea(nr.de spire,diametre,etc). Link spre comentariu
Elison Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Are cineva o schema highdefinition pt radio Darclee 5 S643A2 Tot ce-am gasit pe net sunt low-rez, unde nu se vad valori, sau in unele cazuri nici nu se vad exact nici ce piesa ar trebuii sa fie acolo. O schema cu o rezolutie destul de buna gasiti aici: http://www.radiomuseum.org/r/electronic_darclee_3_s643as_643.html Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Va salut.Am intrat în posesia unui radio antic marca-Kardon Carnival-fabricat ,conform Radiomuseum,in anul 1924 ,în SUA.Din păcate pe Radiomuseum nu există schema si nu am reușit să o găsesc nici pe alte site-uri.In concluzie,daca cineva are această schemă sau informații care m-ar putea ajuta sa-l readuc la viata,i-as rămâne profund recunoscător.O să încerc să pun si niste poze ... Este foarte uşor să ridici schema aparatului urmărind firele... Avand trei condensatoare variabile este o schema tip TRF (tuned radio frequencies)... Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 @entropy. Daţi o adresă de email să vă trimit schema pe care o am eu pt. Darclee 5. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Vă salut, Am postat ce am avut de Darclee 5 şi a încăput. Ce mai am este mai mare de 500 kb. Cu stimă, Sper să ajute. Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Mulțumesc , pentru "ajutor și sfaturi",d-le Viski.Stima. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) O schema de TV alb - negru Graetz BURGGRAF 443 ? Ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat Editat Octombrie 27, 2016 de monday Link spre comentariu
adfl Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 buna seara , caut si eu schema unui RC Universum model CTR 2323-2 , o are cineva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum