Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Va salut.Am si eu nevoie de schema radio Minerdyn,tuburi prezente:uch21=2buc.,ubl21,uy1n.Este pe Radio museum dar nu am cont.Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu

http://www.radiomuseum.org/r/minerva_minerdyn_1.html

As a guest you can get a limited amount of documents. We send each page by eMail. For getting schematics/documents please fill in the fields. You have access within the following limit:

• [*]A maximum of 3 documents a day. [*]A maximum of 10 documents within 30 days. [*]
The eMail address has to reach you directly. Otherwise the system can not serve you. 

http://www.radiomuseum.org/dsp_guest_schema.cfm?schaltplan_id=18638

Link spre comentariu

Va salut.Am nevoie de schema radio Hornyphon Excelsior 63gw cu următoarele tuburi:uch11,ubf11,ucl11 si uy11.Am căutat pe Radiomuseum si nu am gasit-o.Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu

Va salut din nou.Am nevoie de schema radio RCA 8Q4,este prezenta pe Radiomuseum dar sunt cam începător în ale internetului și nu am reușit să o descarc cu ajutorul spuselor colegului "danpin".Nu pot decât să mulțumesc anticipat pentru ajutor.Stima.

Link spre comentariu

Va salut si va mulțumesc pentru ajutor.Am nevoie de schema radio Radiobell 337A ,varianta cu 5tuburi -EK2,EF6,EB4,EL3 si EZ2. Nu este pe Radiomuseum.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări