Aurel Iosif Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Eu tot mai caut. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Ma poate ajuta cineva,cu schema de la un radio OPERA S611A? Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Salutare si la multi ani! Ma poate ajuta cineva cu o schema si eventual cu manualul pt. Saba Phono-Super 125? Multumesc! Inca mai caut.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Inca mai caut.... Nu mai cauta..... Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 @ der_doktor Multumesc frumos! Link spre comentariu
Vizitator surubel Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Va salutMa puteti ajuta cu schema sursei 0-24v de la didactica?Are doi potentiometri pentru reglat tensiune brut si tensiune fina, dar valoarea lor nu se mai vede. Trebuiesc schimbati.Multumesc anticipat Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Au fost mai multe variante si de regula schemele nu au fost totdeauna la indemana.Eventual o poza era de ajutor.Poti sa masori banda de carbon al potentiometrului defect si in felul asta ai rezolvat-o.De cele mai multe ori potentiometrele au probleme la cursor si mai putin la pelicula rezistiva.Chiar rupta sa fie,demontezi potentiometrul si asa compromis,masori segmentele ramase si tot afli ceva.E doar o varianta de rezolvare daca nu mai sunt si alte probleme care sa reclame obligatoriu o schema. Link spre comentariu
klauss00 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Salutare! Mai nou radiomuseum.org ofera scheme "free" maxim 3 pe zi si 30 pe luna Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 buna ziua tuturor colegilor am agata ieri din talcioc un radio STELLA SA4311A/15 initial am crezut ca este un aparat cu tz din anii 80 dupa cum arata.....cand l-am luat la puricat e cu tuburi fabricat in 1969 am gasit urmatoarele tuburi : ECC85 , ECH81 , EF89 , ECL86 nu l-am gasit pe nicaieri mentionat nu mai vorbesc de schema....nu scrie pe nicaieri tara de origine are cineva detalii despre acest aparat.... dupa reconditionare functioneaza superb si arata excelent atasez o poza pt o recunoastere mai facila Link spre comentariu
klauss00 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) nu ar strica niste poze cu interiorul si capacul spate. si de calitate mai buna. Editat Mai 16, 2016 de klauss00 Link spre comentariu
alcon Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 STELLA SA4311A/15 Cred ca aceste radioreceptoare au fost produse de Stella Radio & Television Company, London (subsidiary of Philips).Scheme, cam greu de gasit, incearca UK Vintage Radio Repair and Restoration Discussion Forumhttp://www.vintage-radio.net/forum/showthread.php?t=120118&goto=nextoldestdaca te inregistrezi si intri in legatura cu baietii aia, cine stie, poate reusesti sa mai aflii cate ceva. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 tuburile sunt intr-adevar philips.....deci am un englez multumesc mult pt raspunsuri pe capacul spate nu scrie nimic....si nici nu se vede vreun loc unde ar fi putut sa fie vreo inscriptie...de aceea nici nu l-am fotografiat voi incerca calea sugerata o zi excelenta tuturor Link spre comentariu
soundstage Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Va rog, are cineva schema radioului cu lampi Radialva Confort VI ? Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Schema cautata: http://6bm8-lab.fr/docs/TSF/Schemas/Radialva/Radialva%20-%20Confort%20VII%20Cadre.png Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum