doru3160 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 O fi asta Mai bine puneai o poza cu ce ai,si era lamurita treaba. Link spre comentariu
kripton Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Salut, @< imreberes > are dreptate , exista intr-adevar " Bucuresti -500 " echipat cu pick-up .In rest, schemele aparatelor sunt identice . http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=2098 Se poate vedea fanta orizontala de la spatele aparatului , care permite auditia discurilor cu diametru mare . Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Schema radioreceptorului "Bucuresti 500" echipat cu pick-up este cea postata mai sus; doza ceramica de la pick-up se conecteaza pe cosele marcate in atasament. Link spre comentariu
kripton Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Acele "cose" sunt de fapt bornele de intrare pentru pick-up si exista la toate tipurile de " Bucuresti 500 " , atat la cele cu pick-up ( unde e lipit cablul spre doza ) cat si la cele fara . Aparatul " Bucuresti 500 " exista in 4 variante , doua cu pick-up si doua fara pick-up . Asa cum am scris mai sus schema electrica este aceeasi pentru toate :Bucuresti 500 S-593 ABucuresti 500 II S-593 A1Bucuresti 500 S-593 A2Bucuresti 500 II S-593 A2 .Primele doua nu au pick-up , celelalte au . Mai exista si diferente privitoare la tipul filtrelor de FI cat si faptul ca unele au fost fabricate de " Radio-Popular iar unele de uzinele " Electronica " ( ultimele 3 tipuri ). Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Foarte interesant.Ce fel de pick-up are?Supraphon,zyphona?Ar fi buna o poza a compartimentului pick-up Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 mai am ceva de lucru in gradina, dar fac o poza, ca sa vedeti cum arata (numai ca ce am e mult mai prafuit)multumesc pt schema foarte mult Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 poza promisa, se vede ca aparatul e prafuit. si ce mai am pe acolo (enescu, victoria, select, lux, balada) Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Mi-au placut mecanismele de pick-up Supraphon. Am avut in copilarie un Darclee 3 cu acest tip de pick-up. Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 in acest radio faceau gainile ouale-la fostul proprietar. doar ech81 era crapat. in doza mai are si acul!!!!dar mi se pare ca o sa mai am de lucru pana la restaurarea acestor aparate Link spre comentariu
kripton Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Ambele variante mentionate au acelasi tip de pick-up : " Supraphon H 21 " . Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Ambele variante mentionate au acelasi tip de pick-up : " Supraphon H 21 " .Acesta nu este supraphon.Este un pick-up polonez!!!Lodzie zakladi radio.Am un pick-up ca acesta Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 In Bucuresti 500 este 100% un mecanism de pick-up Supraphon http://www.radiomuseum.org/r/tesla_supr ... ge_08.html Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Vi se pare ca seamana vre-un pic cel pus de dv. cu cel de la "Bucuresti"???? Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 In linkul postat de mine este modelul GE080 iar in Bucuresti 500 este modelul H21 (GE056). In Polonia au fost fabricate pick-up-uri tip GE56 cu acelasi model de mecanism ce a fost montat in radioreceptoarele cu pick-up produse in Romania. Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 intr-adevar in mai toate aparatele romanesti au fost supraphonuri,dar nu si in asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum