hbi Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Multumesc mult de ajutor! Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 SalutAre cineva caietul de service pentru aparatul de radio Saba Wildbad W5 ? Am restaurat si pus in functiune acest aparat si as vrea sa am si acest document in colectie. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Nu este chiar ceea ce doriţi, totuşi sperca într-o anumită măsură să vă fie util. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Multumesc. Intr-adevar nu e fix ce doream, adica schema, exact aia, o aveam. (de ea m-am folosit la punerea in functiune) Link spre comentariu
bchendran Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Salutare, as avea mare nevoie de o schema de Grundig Stereo-Konzertschrank Como d/St, mai ales partea din jurul tubului ELL80 si tensiunile de pe tub.Am banuieli ca una dintre pentode e dusa :( Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Poate-s pisalog sau n-am cautat de-ajuns. O schema a aparatului de radio "Luxor 725 DWL", se poate? Este modelul cu alimentare universala, nu cel cu transformator de retea. Multumesc frumos. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Enumera lampile cu care'i echipat. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 O schema pentru Luxor 725 DWL ? Lampile sunt: 6D6, 6C6, 75, 43, U30. Multumesc anticipat, de-mi puteti da o mana de ajutor. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Poate-s pisalog sau n-am cautat de-ajuns. O schema a aparatului de radio "Luxor 725 DWL", se poate? Este modelul cu alimentare universala, nu cel cu transformator de retea. Multumesc frumos.Lampile cu care este echipat sunt :6D6, 6C6, 75, 43, U30. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Va salutRog pe cineva, care stie ruseste sa-mi traduca urmatorul document:Multumesc Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Salut Mişa. Daca ai rabdare pana luni, te ajut eu. Am un amic ce pricepe limba lui Tolstoi. Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Va salutRog pe cineva, care stie ruseste sa-mi traduca urmatorul document:Multumesc traducere.doc Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Nu imi place cind cineva isi bate joc de mine...Dar nu conteaza. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Am facut traducerea promisa. Incerc sa o postez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum